View Single Post
Staro 22.07.2008., 19:54   #5
deadwing
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Je to neki flejm bejt
Mah cujes, nela mi nema pravu graficku, tj. graficka joj ne podrzava shadere 3.0 (ne namjeravam igrat igrice nego programiram 3d grafiku, a treba mi minimum SM 3 za ono sta radim - refrence (software) render na desktopu traje sekundama po frejmu, mogu mislit sta bi bilo na laptopu)...
A onda ako nema grafiku tj. programiranje sta ce mi onda, ovo je barem nosivo i izgleda strava. Laptopi su mi ko da nosim kofer sa sobom, ovo mogu usput nosit. Pa gdje sam god mogu se spoit na mrezu provjerit mail forume i slicno ... odvrtit neku prezentaciju ili pogledat nes na jubito.

Ono mozes nisit nozic sa sobom ako ti zatreba usput, a mozes i sa kuhinjskim nozem od pol metra setat pa onda mozes "sve" od ciscenja ribe do rjesavanja stresnih situacija, samo nije bas prakticno .

E i tnx daynn sto si potvrdio moju sumnju u porez na debile, jos i vise nego sto sam ocekivo. Vidjet cemo sad kad dodje placa oce li mi se dovoljno dopast da ga uzmem.

btw. Gjurovski na sta mislis sa kvalitetom kucista, koliko se lako grebe ili puca ?
deadwing je offline   Reply With Quote