Nedavno smo kao klan prihvatili war sa nadobudnim Poljacima sa HC servera di igramo i ajde kao na njihov da hitimo dve partije. Logiranjem gledam koji je vrag tom serveru??? NAravno pričam o PAMu (nisam nikad prije ni čuo ni vidio ga). Rekli ajd dobro idemo se prilagodit i probat. Izgubimo glatko prvu na njihovoj mapi 14:6, a na "našoj" 12:8. Zaključak je: PAM je teško smeće! Kakva korist od autiju i bombi na mapi kad nijedno ne ubija!!?!?! kuham bombu vidim lika pored auta snima sa snajperom, hitim, i očita mi onaj X kao pogodak reko WTF??? Ispraznit sarzer uzija u lika i da stalno blinka pogodak?? To su bajke za malu djecu koja se žele šetat po mapi i ne imati reflekse nego popit času pive, soka, vina , vode prije nego odreagiraju prema nekom.
Jesnostavno PAM je za zaletavanje, nepažnju i baš me briga kaj se oko mene događa, jer se ima vremena. Na hc pogledom skuzis lika, imas stotinku da promjenis smjer, nanisanis, i pogodis prvi.
Opet, ko voli nek izvoli. Neki vole cheateve u mp pa opet se živi dalje.
Uopće je nepotrebno reći da smo ih demolirali na našem klasičnom HC serveru sa 20:0 i 19:1. Dečki su spori, tromi, neprecizni do boga i nemaju kaj tražit u ovakvim uvjetima.