View Single Post
Staro 22.07.2008., 14:19   #3292
Campeonato
Premuim

Campeonato's Avatar

Datum registracije: Feb 2008
sad sam napravio svoj server i probo se popet na east i north house i bas je lagano, hvala baja na ideji.
@kundak
počeo sam igrati cod4 prije 1 mj, kako sam dobio adsl. i za sada sam dobar a i nisam kamper, mozda probam nekad otic na ta mjesta tak da rijesavam chalengese sa snipovima i navuko sam se na kempanje.
volim letit i ovo sa HC, razmisli malo ak ti mos skinit druge sa 1 metkom, mogu i oni tebe. ak počnes pucat po nekom ili neko po tebi mrtav si. na ovim obicnim serverima mi je glupo ovo: stanem iza nekog lika i sa skorpionom mu puknem metak u glavu i njem nis okrene se i počne pucat po men, a ikad pucas po igracima pola sarzera potrosis na jednog lika i to me zivcira. koristim overkil sa SMG-ovima i snajperima i to je zakon, trcis po mapi deres po svem sto se mice "rostiljas" i kad dodjes na neko mjesto uzmes snajp naravis par killova i trci dalje, tak sam sa MP5 i dragunovom napravio 26 kill streak na countdown-u kao sto sam vec rekao i onda me helic ubio.
Isad idem na svoj omiljeni server *PrivatepowerSite*, ak ima jos neko da igra na tom serveru nek mi javi(server je HC)

| Intel Core 2 Quad Q9650 @3,00 GHz, c.w. Noctua NH-L9x65 |
| Zotac 9300-ITX-WiFi | Mushkin 8GB DDR2 @800 MHz |
| Sapphire Pulse Radeon RX 570 4G, 4096 MB GDDR5 |
| Samsung 860 Evo 500GB SSD | Windows 10 Pro x64 |
| Seasonic Prime Fanless PX-450 | Phanteks Enthoo Evolv ITX TG |
| Dell UltraSharp U2419H @1080p | Dell KB216 | Roccat Kone Pure SE | Roccat Taito | Creative Pebble |
Campeonato je offline   Reply With Quote