Citiraj:
Autor bluefluid
hc je po meni puno realniji
|
Ovo je igra, ne triba bit realno.
Citiraj:
Autor bluefluid
u hc-u se tek vidi skill i brzina, jer je teze pobijediti i napraviti neki dobar score sa sto boljim omjerom kill-death
|
Citiraj:
Autor campeonato
Men je lakse igrat na hc serverima, i bez ff-a.
Ovi obicni serveri su sranje na njima imam skor 5:4, i sramota me , nebudem prvi skoro nikad. uvijek 3.-4.
|
Zakljucak je da cameonato nema pojma igrat i kao takvome mu je lakse igrat na hc di svaki sniper ubiva jednim metkom. Isto tako je i zakljucak da blue prica gluposti jer u hc uopce nije bitna brzina jer ionako jedan metak ubija, skill isto tako nije bitan jer jedan metak ubija. Na kraju hc ispada masu dicurlije sa rpd-ovima, p90 i onim drugim po redu sniperom koji se zabarikadiraju u klajmorice i pucju se s jedne velike zgrade na drugu - to je jos ako znaju igrat. Ako nemaju pojma igrat onda to izgleda da se nekoliko njih koji znaju zabarikadiraju se u klejmorice i skidaju ove druge. Jos mi je najveca glupost na crash mapi jer samo stanes u onu najvecu kucu sa rpdom ili tim drugim poredu sniperom (neznan kako se zove) i sve ih skines. Prosli put san tamo ima kill streak 22 , a onda me je skinia avion - zamislite, niko se nije sitia doc gore po mene. Uglavnom igra san hc na netu i u igraonicama i bia san dobar i svejedno je sranje.