View Single Post
Staro 22.07.2008., 13:20   #4
pepson
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
Prvo - krivi podforum, ovo spada u "Softwareski problemi" bat s ovim opisom...

Drugo - nisi napisao jesi instlairao kakv software prije nego je nastao problem ili imao kakav događaj (padovi kompa sa stola i sl) što bi mglo značiti oštećenje diska npr...

Treće - ako je samo soft problem možeš probati prvo najbanalnije rješenje a to je da napraviš system restore na točku koja je bila prije problema, fajlove u my documents neće dirati jer to samo sistemske mjenja, inače može se popraviti windowse tako da se raspakiraju origigi fajlovi sa CDa ali je pitanje koja je verzija tebi zapravo potrebna jer ako su se naknadno instalirali SPovi, patchevi i ostalo možda fajlovi više nisu isti ko prije...

Mislim najsigurniji način bi ti bio bootati u Last known good kad je već moguće, napravit backup (ma kako sporo radilo) i onda ić rješavati, tako čak i ako trebaš formatirati nećeš imati problema radi toga...
nije instaliran nikakav novi software vec se desilo odjednom a je li pao ne znam jer nije moj laptop tako da nemam pojma. isao sam na system restore (trebalo mi sat i pol) i vratio na tacku iz aprila (kada je normalno radio) i kada se ponovo pokrenulo isti problem, nista se nije rijesilo. a mozes li mi malo pojasniti ovaj dio ''tako da se raspakiraju origigi fajlovi sa CDa'' - instalrian je WinXp sp2 i ja imam taj bootable cd..
pepson je offline   Reply With Quote