LOLčina
Nego da se vratim ja svom frendu Begi. Moram priznat, cekao sam ga, nacekao sam se ali evo u 4 ujutro je dosao..
Citiraj:
Odjebi. Imas nesto protiv mene koliko vidim. Lupas gluposti, pravis se da si najpametniji...nisam nigdje rekao da ono što imam (i nije pojačalo iz čipoteke, ni ništa od tamo nego čistokrvni oldskul kenwood) nadsvira nesto od 2500kn.
|
Prvo, bez vrijeđanja. Nemam nista protiv tebe, mozda malo protiv tvojih izjava..Ne lupam i ne pravim se najpametniji. Čistokrvni oldskul kenwood? sta god ti mislio pod tim..
Citiraj:
..ti si do ovog sistema sad imao neke logije ako se sjećam dobro, normalno da je to veeeliki korak naprijed ali ne dovoljan koliko vidim. ti si savršen za audiofil ekipu, nemaju nista pametno za reć, samo bi se svadjali (izuzetak par ljudi), odi tamo...
|
E, Bego, ne neke logije nego Z5500 Digital
A sta da pametno kazem kad tu svatkolupa svoje? Sto se tice mog (ne)iskustva, sta vrijedi Sysu sve njegovo znanje kad sad slusa Z5500?
Ja znam koliko znam, u vrlo kartkom roku (2 god.) sam dosta naucio, cuo, vidio, tak da mogu reci da imam iskustva..
Ajde kad smo se dotakly Sysa, SYS reci ti nam koji tvoj najbolji sustav koji si imao? ono, malo nam ga opisi, slobodno sa strane napisi cijene i tak..
I ti isto..
Citiraj:
ovakvu raspravu da otvoris na cice forumu nebi živ izašao iz nje, nikad. ljudi tamo su živi fanatici audia, puni znanja i ljubavi prema audiu)
|
Ako se ne varam to je forum koji se bavi car audiom, tako da je hifi vjerovatno kod njih onak, prolazna tema.
Ali ti si Bego uspio spojit car audio i HIFI, tako sto si woofer iz auta prilagodio kucnoj upotrebi i dobio predobre rezultate..I to "rusi" i "rastura".. Dobro ti je fleks rekao;
Citiraj:
..onda kupi 2 disko zvucnika u konradu i pojacalo u chipoteci od 2x300w sve skupa za 2500kn.
|