Citiraj:
Autor Baja 001
Ma nisu neki za RUSH, a po meni je RUSH shit (i ja rusham) ali na svim mapama nije isto. Meni je Crossfire draga za CAMP isto tako i CRASH  jednostvano mi je draže nego skakat sa Uziom i trčat kao KLOKAN. Jednostavno mi je nerealno kada počmu skakat  zato ja pucam sa M16 ili M21 i mirno more!
|
Ma po meni je rush naj. Jedino sta moras imat dore reflekse i poznavat mapu, odnosno kutove da se mos dobro sklonit kad triba reload. Po meni si najsigurniji kad si mobilan. Cin stanes negdi i pocmes kempat uvik se nađe neko ko te skine. Uglavnom, dobar rush uvik moze nadigrat kampera (osim ako igras s masu dice od 7 godina koja svi stanu na ista vrata pa se guraju i ovaj ih skida s nekom strojnicom - i tako stalno...).
Citiraj:
Autor R@zzoR
Sve to stoji, ali za ovo kako ja pucam iz gun-a bolji mi je jedan od ova prva tri, a pošto najčešće igram s&d treba mi da se što manje čujem, a silencana oružja ne stvaraju vatru na izlazu iz cijevi, dok de debelo osvijetli ulicu. Probaj pucat sa scrolom iz DE-a pa ćeš vidit koliku mu pobjegne nišan.
I btw onaj gun prije DE-a također ubija iz jednog metka(na HC-u).
|
Prvo, zasto bi neko puca iz skrola kad ima skroz dobru livu tipku? Po meni je usp najbolji pistolj i uglavnom mi sluzi za snipanje kad igran sa smg-om. Hard core je sranje jer svi samo ceke u kantunu i onda te skinu s jednim metkom iz nekog RPD-a ili uzija (btw uzi je super oruzije). Prosli put kad san igra HC ima san kill streak 8 sa DE i onda mi je stvarno bila puna kapa svega jer nema tu nikakvog gusta ako sa pistoljen mos bilo koga ubit jednim metkom.