Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 22.07.2008., 03:55   #75
bego2
Banned
Moj komp

bego2's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Iskreno povraca mi se od ovakvih tema i navlacenja..nije mi jasno zasto se to ne locka..

@Mental, sory nisam skuzio
Ali ne kuzim zasto je to "krivo u puno slucajeva"?

Da se vratim na prvi dio svog posta i obrazlozim mucninu u zeludcu..
Naime ima nas tu par koji volim dobar zvuk i eto, pisemo tu o njemu. Ali, kad treba nekog pametno savjetovat, uvijek dolazi do prepirke. Svako tupi svoje.

Ne zelim da se nitko naljuti ali tako je:

Sysi je najbolji sustav Z5500. I nema drugog/boljeg.

Bego voli nabijacinu i woofere iz auta koji na pojacali iz chipoteke za 150 kn nadsviraju apsolutno sve do 2500 kn. on to bar misli..

Ali post ispod ovog dolaze Sys onda Bego, i samo fale Bobe i Karlito
Odjebi. Imas nesto protiv mene koliko vidim. Lupas gluposti, pravis se da si najpametniji...nisam nigdje rekao da ono što imam (i nije pojačalo iz čipoteke, ni ništa od tamo nego čistokrvni oldskul kenwood) nadsvira nesto od 2500kn.

cijeli život sam na stereu, odkad sam otkrio audio svijet. naslusao sam se puno toga i mogu reci da ti pričaš uvijek jedno te isto...ti si do ovog sistema sad imao neke logije ako se sjećam dobro, normalno da je to veeeliki korak naprijed ali ne dovoljan koliko vidim. ti si savršen za audiofil ekipu, nemaju nista pametno za reć, samo bi se svadjali (izuzetak par ljudi), odi tamo...

nhf ali smiri se malo..

koliko ja znam sisa zna vise nego ja i ti zajedno, i koliko znam ima mali stan tako da nema mogućnosti imati nesto bolje...logi kao i svi zvučnici za komp su kako se i zovu, zvučnici za komp...ovakvu raspravu da otvoris na cice forumu nebi živ izašao iz nje, nikad. ljudi tamo su živi fanatici audia, puni znanja i ljubavi prema audiu)... audiofil je čisti racku da nemoram sad psovat.

neću se vise svadjat, nemam volje, bole me ruke od mješenja tjesta i pravljenja peciva i krafni, ali kad samo pomislim na plaću...uuuu

laku noć.
bego2 je offline   Reply With Quote