Sta da ti kazem Morph..super izvlacis iz konteksta..
Djelujem ti preiskusan..ok. ne znam kako se mjeri iskusnost.. Mogu reci da sam u zadnje dvije godine poslusao 30-ak setupa, u dobrim slusaonama i naravno od enty level do high end setupova..sad neka se procijeni jel to iskusni ili nije..
Citiraj:
Poanta je bila da se mogu sjetiti neceg korisnog iz tih 170 postova.
|
Ima tamo dosta korisnog..
Citiraj:
Ja ipak malo drugacije zamisljam guide, malo opsirniji od 5 recenica.
|
Onaj gudi ti je predobar, jer je najispravniji, naravno nije opsiran ali ima jako jako ispravan pristup..
Citiraj:
...ali bez obzira na to imamo takvu temu, kao i o fotoaparatima, televizorima i slicnom sto ne spada u PC.
|
Savrseno izvlacenje iz konteksta.. Usporedba je isla izmedju OC-a i HIFI ja pa sam rekao da je oc punoblize PC nego HIFI..
Citiraj:
A za koga se pisu ostali vodiči? Da svi tako razmisljaju foruma ne bi niti bilo ili bi licio na indeksov forum
|
Pa pisu se za forumae, ali zainteresiranih za hifi nas ima max 10..a za oc? 1000? tu ti je razlika..imamo temu, ako te sta zanima pitaj tamo (lijepo) a imas i

.
Citiraj:
Autor srale7
Fantasticno je to sto u svacijem misljenju, postu, ima i nesto pametno i nesto malo manje pametno..to zbunjuje i mene, a kako ne bi zbunilo nekog tko tek krece u svijet HIFIja ili HT-a..?
SYS ja se tebi divim, to sto si se nakon svega vratio na z5500. Ajd mi samo reci jel si taj HIFI (na koji si utukao te silne pare) drzao u toj sobi u kojoj si sad?
|
Nisi mi odgovorio na pitanje..?
Sorry na double postu..
Ili ipak jesi?