Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 22.07.2008., 01:21   #69
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Sta da ti kazem Morph..super izvlacis iz konteksta..

Djelujem ti preiskusan..ok. ne znam kako se mjeri iskusnost.. Mogu reci da sam u zadnje dvije godine poslusao 30-ak setupa, u dobrim slusaonama i naravno od enty level do high end setupova..sad neka se procijeni jel to iskusni ili nije..

Citiraj:
Poanta je bila da se mogu sjetiti neceg korisnog iz tih 170 postova.
Ima tamo dosta korisnog..

Citiraj:
Ja ipak malo drugacije zamisljam guide, malo opsirniji od 5 recenica.
Onaj gudi ti je predobar, jer je najispravniji, naravno nije opsiran ali ima jako jako ispravan pristup..

Citiraj:
...ali bez obzira na to imamo takvu temu, kao i o fotoaparatima, televizorima i slicnom sto ne spada u PC.
Savrseno izvlacenje iz konteksta.. Usporedba je isla izmedju OC-a i HIFI ja pa sam rekao da je oc punoblize PC nego HIFI..

Citiraj:
A za koga se pisu ostali vodiči? Da svi tako razmisljaju foruma ne bi niti bilo ili bi licio na indeksov forum
Pa pisu se za forumae, ali zainteresiranih za hifi nas ima max 10..a za oc? 1000? tu ti je razlika..imamo temu, ako te sta zanima pitaj tamo (lijepo) a imas i .

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Fantasticno je to sto u svacijem misljenju, postu, ima i nesto pametno i nesto malo manje pametno..to zbunjuje i mene, a kako ne bi zbunilo nekog tko tek krece u svijet HIFIja ili HT-a..?

SYS ja se tebi divim, to sto si se nakon svega vratio na z5500. Ajd mi samo reci jel si taj HIFI (na koji si utukao te silne pare) drzao u toj sobi u kojoj si sad?

Nisi mi odgovorio na pitanje..?

Sorry na double postu..

Ili ipak jesi?
Citiraj:
naravno...
srale7 je offline   Reply With Quote