Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 22.07.2008., 01:09   #66
morph
*

morph's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Naravno, nista ne govorim bez veze i bez iskustva..
Nekako mi ne djelujes preiskusan, ne znam zasto.
Citiraj:
Naravno zajebavam se.. To kad sam zamjenio, to je bilo namjerno.. Ako si primjetio ja nista ne tupim, nego onako gledam sve to i ne vjerujem..Svatko tupi svoje..
Poanta je bila da se mogu sjetiti neceg korisnog iz tih 170 postova.
Citiraj:
Imas guide u HIFI temi, u prvoj postu..ok, nije bas kao Razerov za OC..
Ja ipak malo drugacije zamisljam guide, malo opsirniji od 5 recenica.

Citiraj:
Nadam se da ti je jasno.. S tim da je ovo PC forum, pa je OC dio toga a HIFI bas i nije..
...ali bez obzira na to imamo takvu temu, kao i o fotoaparatima, televizorima i slicnom sto ne spada u PC.

Citiraj:
EDIT: u potpunosti potpisujem Fleksov post gore. Postavlja se pitanje za koga? kad znamo sta vecina foruma ima i na sta vecina svrsava..bas na te zvucnike iz tcoma.. I to sto Fleks kaze, imalo bi se tu napisat stosta i ne bi bio bed,ali postavlja se pitanje posto je ovo PC forum za koga?
A za koga se pisu ostali vodiči? Da svi tako razmisljaju foruma ne bi niti bilo ili bi licio na indeksov forum.
Mene recimo zanima konkretnije o rasporedu u prostoriji u kojoj bi bio sistem. Zanima me i povezivanje racunala i Hi-fia. Koliko ozbiljno uzimati specifikacije prilikom odabira komponenti i da li im vjerovati. Ako ne, zasto? Itd,itd...naslo bi se materijala.
morph je offline   Reply With Quote