Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 22.07.2008., 01:00   #65
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Problem je u tome sto ljudi _nevide_ dalje od PC zvucnika sa ogromnim wooferom i i dalje vjeruju da je 5 bolje od 2. Kad to shvate sve ce biti lakse.
ne, nego je problem što ti ne čitaš apsolutno ništa što netko piše nego tupiš svoje bez razuma i pameti.

da, nećeš vjerovat ljudi vjeruju da je 5 bolje od 2 jer ima treba... trararararara... surround! naravno imaš onih koji ni ne znaju šta im treba, ali takve se ni ne isplati savjetovati pošto unatoč nesposobnosti da koriste google imaju sposobnost neimanja ikakve vizije.

ajde nađi molim te moj rivju 5500 kad sam ih dobio i pročitaj sa razumijevanjem šta sam napisao za woofer i kako ga držim? danas je identična stvar... izvučen iz kuta sobe, non-paralel sa svakom stranicom sobe i na 2 crtice dignut (što bi bilo jedno 2-3 niže od defaulta).

nadalje nećeš vjerovat flekše moj, ali onaj wow efekt prilikom eksplozija koji dobiješ svaki put kad platiš 20-30kn za kino kartu dolazi upravo iz par takvih igrača pa možemo slobodno reći da je to (imho) prilično bitna stavka za svakog tko si želi barem približno pogledati film kako je zamišljen.

mislim masiraš nas sa tim stereom ko nadobudna curica koja je jučer otkrila facebook i forum.hr... točnije na kraju krajeva najviše masiraš mene koji sam prije 5500 ulupao 30-40k kn na stereo setup(e) doma i iskreno ne da mi se više raspravljat oko toga.

eod od mene.
syss je offline   Reply With Quote