Citiraj:
To ti iz iskustva?
|
Naravno, nista ne govorim bez veze i bez iskustva..
Citiraj:
krivo upotrebaljavas lica, nekako ti bjezi "vi" umjesto "mi", "ste" umjesto "smo" itd. Pa nije se onih 170 postova (pod Hi-Fi) samo napisalo (NHF fkors ).
|
To su napisali, ja sam se tu i tamo ubacio
Naravno zajebavam se.. To kad sam zamjenio, to je bilo namjerno.. Ako si primjetio ja nista ne tupim, nego onako gledam sve to i ne vjerujem..Svatko tupi svoje..
Citiraj:
ovaj forum je recimo pun raznih guideova gdje pocetnik moze dobiti puno korisnih informacija, dok na to nisam naisao kod zaljubljenika u Hi-fi (a pokazalo se i na ovom forumu) sto naravno cini stvari tezim za pocetnike
|
Imas guide u HIFI temi, u prvoj postu..ok, nije bas kao Razerov za OC..
Pitanje:
Citiraj:
razmišljali da napišete nekakav sticky na tu temu kako bi to približili onima koji dotičnoj temi nisu tako vični?
Npr...podijelite se da svaki od vas napiše nešto. Slično kako sam ja i još nas par na Overclockingu sa OC gajdom.
|
Odgovor:
Citiraj:
jako je teško to napisati pošto je to sve skupa vrlo subjektivne prirode, dok je oc skup činjenica i postavaka dokazanih kroz 3dmark i superpi
|
Nadam se da ti je jasno.. S tim da je ovo PC forum, pa je OC dio toga a HIFI bas i nije..Ali mi je drago da si i ti Razer napisao koje slovo vezano za hifi
EDIT: u potpunosti potpisujem Fleksov post gore. Postavlja se pitanje za koga? kad znamo sta vecina foruma ima i na sta vecina svrsava..bas na te zvucnike iz tcoma.. I to sto Fleks kaze, imalo bi se tu napisat stosta i ne bi bio bed,ali postavlja se pitanje posto je ovo PC forum za koga? Naveo se kao primjer OC, ali ruku na srce toje puno zahvalnije za obradu a i puno vise ljudi to zanima na ovom forumu..