Ne. Krivo.
Kladim se da bi se dalo napisati guide o kupovini koji bi i Karlito (dobro ne bas on) mogao shvatiti i to sve u jedan lijepi post.
Problem je u tome sto ljudi _nevide_ dalje od PC zvucnika sa ogromnim wooferom i i dalje vjeruju da je 5 bolje od 2. Kad to shvate sve ce biti lakse.
Iskreno, napisao bi odma takav sticky al kaj mi to sve vrijedi kad ce onda doletit syssa z5500 ftw, e buraz znas kak mi roka woooofer dok padne bomba u matrixu, e a znas kak te roka kad padne bomba i jos kad sam pijan ili neki lik tipa bambusa sa ''x530 udara ko lud'' i to sve pada u vodu.
Mislim na kraju krajeva onda za koga da ja ili netko drugi to pisemo? Za sebe? Mislim da nemoram. Za par forumasa koji tak i tak znaju sto zele? Za Jelca koj me uvjek moze nazvat i cut misljenje (usput predlozit aktivno rijesenje hlađenja za sonya

)? Za to da budem javno popljuvan jer ne uviđam da je x530 uber jer ga dobis od tcoma? Ili jos bolje za 80% populacije foruma koji nemaju blagog pojma sto je skretnica, a kamoli o tamo nekakvom kompleksnom nacrtu kutije, a niti ih to ne zanima jer eto imaju 5 zvucnika i dobili su ih za kunu od tcoma?
Dajte par dobrih razloga i ja sam siguran da ce nas se naci koji cemo drage volje napisati guide o zvuku na PCu... Mislim da nece biti tesko niti Syssu napisati pokoju, niti juanu, niti sraletu, niti meni, bezobzira sto se nasa misljenja naveliko razlikuju, ali ono sto mozemo sigurno dati je to da damo ljudima text u kojem ce biti napisano nesto objektivno i bit ce im ponudjeno da izaberu osobnim preferansama sto zele i sto im zapravo treba.
Jer iskreno meni se vise neda prepirat oko toga po forumu, pa nek biraju. Ko ima zdrav razum i mozak pa barem malo veci od zrna kikirikija, mislim da ce odabrat nesto sa cim ce biti zadovoljan i bok.