Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 21.07.2008., 23:09   #57
morph
*
 
morph's Avatar
 
Datum registracije: Oct 2005
Lokacija: zg
Postovi: 1,530
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Vi koji ste slusali XY sisteme i na tome donijeli zakljucak, vjerovatno niste ni zapamtili kakva je bila prostorija u kojoj se slusalo. Jer je to naravno vama nebitno. Kazem vam, soba&razmjestaj je >50% dobrog zvuka, pa stoga obratite paznju na to..
To ti iz iskustva?
Ako se baci oko na temu izgled radnog mjesta jasno je da vecina nema mjesta za 5 satelita, a kamoli za nekakav razmjestaj HI-Fi-a, floorstandere itd.

Citiraj:
Naravno sad ocekujem (neopravdan) napad od onih koji su spomenti u ovom postu, ali probajte shvatit da je ovo sve dobronamjerno i u cilju podizanja opceg znanja..
Necu napasti, samo mala opaska - krivo upotrebaljavas lica, nekako ti bjezi "vi" umjesto "mi", "ste" umjesto "smo" itd. Pa nije se onih 170 postova (pod Hi-Fi) samo napisalo (NHF fkors ).


Inace i meni se (kao laiku) cini da su racunala egzaktniji hobi od Hi-fia. Samo jednu stvar moram primjetiti - ovaj forum je recimo pun raznih guideova gdje pocetnik moze dobiti puno korisnih informacija, dok na to nisam naisao kod zaljubljenika u Hi-fi (a pokazalo se i na ovom forumu) sto naravno cini stvari tezim za pocetnike
morph je offline   Reply With Quote