View Single Post
Staro 21.07.2008., 22:52   #5
Tichma
Premium

Tichma's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
to je najnovija verzija, sada sam instalirao stariju verziju s kojom sam prije flashao BIOS, idem probati pa javim kako je proslo.

EDIT:

evo sada sam sa starijom verzijom dotičnog programa updejtao bios na F12, e sada ova verzija nije javljala nikakve probleme (sto mi je jako cudno) samo mi je ponudilo da restartam komp "kao da bi nove promjene stupile na snagu" za stavi slucaj prebacim tu verziju biosa na USB tako da u slucaju da neradi probem preko Qflash-a srediti BIOS.

EDIT #2:

evo izbrisao sam cak i ESET Smart Security, sve programe sta su bili upaljeni sam ugasio, praktici ugasio sam sve osim explorera i @BIOS-a, kao sto sam gore napisao bios updejta bez problema, cak je i updejtanje malo potrajalo za razliku od brzine updejta sa novom verzijom @bios-a, nakon updejtanja trazi restart, pa sam sada u dilemi dali je sada bios uspješno updejtan ili se moram preznojavati kada budem isa restartirati komp.
Ova prva verzija @biosa koju sam koristio je download-ana sa Gigabytove stranice dok je ova druga (starija) verzija instalirana sa DVD-a koji sam dobio sa matičnom, tako je sada moje pitanje, sta mislite jel sigurno restartirati komp, ili da pogledam "you dont mess with the zohan " i ugasim komp pa ujutro molim sve bogove da radi kako treba ?

Zadnje izmijenjeno od: Tichma. 21.07.2008. u 23:10.
Tichma je offline   Reply With Quote