Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 21.07.2008., 22:17   #55
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Sysi je najbolji sustav Z5500. I nema drugog/boljeg.
odkud ti to molim te? di sam ja napisao da je 5500 najbolji sustav? za ozbiljniji session stereo zvuka je teži treš definitivno, sve ostalo je oke.

samo bih htio ljudima objasniti once and for all da u TOM CJENOVNOM RANGU NEĆE IZMISLITI TOPLU VODU <- teh point moje borbe sa vjetrenjačama, ali neeeee onda se kupi risiver i za 3 dana dođe na forum sa tužnom životnom pričom meni ne radi jedan zvučnik, meni ne radi display, meni ne radi tuner, meni ne radi frižider, meni je sestra uzel kupaonu etc.

misliš da je kod takvih slučajeva soničan doseg nekog sistema zaista, ali zaista bitan? kupiš idiot-proof 5500, ostaneš amazed nakon upgrade tvojih 200kunskih "subwoofer(tm) powersound" i mirna bosna.

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Joj daj syssa jebote kupio si z5500 jer ti nisu stali posteni zvucnici u sobu kolka ti je plazma na zidu (a na njoj zapecen farma logo ).

Stalno hvalis taj woofer na z5500 i dizes ga u nebu - nisam ti ja kriv sto samo slusas tehno i gledas filmove i farmu... Neki bi i muziku slusali, znas.
ista priča kao i gore... daj molim te barem poslušaj (sa naglaskom na poslušaj, a ne kenjaj bez pozadine) jednom film na 5500 i na tvojim mega savjetima entry yamahe i jamo 5.1 sistema od 15kg bez woofera, pa onda reci šta po tebi bolje zvuči u toj ulozi.

btw. stari sorry, ali bojim se da moja kompletna kolekcija orginalnih medija (cd, sacd, dvd) malo prevelika da bi ti meni solio pamet sa ripovima prženih cd-a kako bi netko slušao muziku.
syss je offline   Reply With Quote