Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 21.07.2008., 18:45   #53
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
čekaj malo da shvatim ovaj dio odgovora... zapravo se slažeš sa mojim zapažanjima jer to i ja navodim ko jedine prednosti? btw. ne da će možda biti efektniji u surroundu, nego sigurno.

kakav mrtvi božji srednjotonski spektar i prostornost na 5.1 spiker setu koji košta manje od mobitela srednje klase????? daj fleks onak... opameti se i get real jer si stvarno počeo kenjavit bez veze.
Joj daj syssa jebote kupio si z5500 jer ti nisu stali posteni zvucnici u sobu kolka ti je plazma na zidu (a na njoj zapecen farma logo ).

Stalno hvalis taj woofer na z5500 i dizes ga u nebu - nisam ti ja kriv sto samo slusas tehno i gledas filmove i farmu... Neki bi i muziku slusali, znas.

Citiraj:
Autor MentalHarikiri Pregled postova
mene samo zanima je si li ti fleks ikada čuo ijedan od tih sistema koje preporučuješ....no keybord warrior kakav jesi...sad ćeš mi napisati kako ne samo da jesi....već si imao diplomski rad na temu prostornosti jamo zvučnika na entry level yamahi :\
I opet ti o tome kako jamo smrdi, a dam se kladit da imas doma x530 iz tcoma i na njemu peglas BF2 cijele noci i bas ti je kul . Ajde nesto cuj pa onda popljuj. nije to napajanje da se vidi iz aviona da smrdi...

Citiraj:
i da...ne bi vjerovao...ima ljudi koji kupuju komponente (audio i pc) da bi si povećali doživljaj igranja....ima ljudi koji od tog igranja žive...jedan fatality po proizvodu kojeg reklamira vjerojatno zaradi koliko ti u životu nećeš vidjeti...pa si ti misli koliko mu je stalo da li ti napišeš da se na proizvod posro ili potpisao
Sta ovo znaci? Tak mi se yebe za nekog tamo fatlitya, osobnog idola playera BF2 koji ne vide sire od mušice puske, eax supporta i mumljanja zvucne slike x530 zvucnika.

Citiraj:
point is...odrasti i prestani preporučivati i diskutirati o stvarima koje si pročitao na internetu ili čuo iz treće ruke...
Pa ne igram ja igrice na kompu u nekim tamo klanovima i imam US special forces deku na zidu da moram odrasti ko neki

Uostalom mislim da meni prodje kroz ruke gro vise djelova nego tebi, tak da...

Citiraj:
Autor Bambusha Pregled postova
ja nevidim razlog da se uopće kupuje HIFI zvuk za kompjuter....po meni to nema smisla

i ova vaša ''iskustva'' sa zvučnim karticama...na onboardu sam odkad imam komp i nikakva pucketanja, šumovi, anomajlije ni vukodlaci se nisu čuli...
Neznam od kud si ispao, al molim te upadni natrag unutra. Hvala.

Citiraj:
Autor MentalHarikiri Pregled postova
već me zanima da li je fleks poslušao to konkretno drek pojačalo i te jamo zvučnike za koje sam kaže da je "nabrzake preporučio"

pričam o njegovoj glupoj navici da diksutira o stvarima s kojima se nije susreo IRL
Te zvucnike sam cuo par dana prije nego sto sam kupio svoje. Na nadu. Sviraju jako korektno. O prostoru slusanja bi se dalo diskutirati, tj. mogu svirat samo bolje nego sto su tamo.

A yamahu ti ima sam fisher kod kojeg sam ju nebrojeno puta slusao u kompi sa jamo s606. Pa ti vidi...

Citiraj:
Autor morph Pregled postova
Zasto?
Zato sto sam ja rekao na zderonjama da je itekako moguce i to itekako kvalitetno.
Fleks je offline   Reply With Quote