Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 21.07.2008., 18:16   #52
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Iskreno povraca mi se od ovakvih tema i navlacenja..nije mi jasno zasto se to ne locka..

@Mental, sory nisam skuzio
Ali ne kuzim zasto je to "krivo u puno slucajeva"?

Da se vratim na prvi dio svog posta i obrazlozim mucninu u zeludcu..
Naime ima nas tu par koji volim dobar zvuk i eto, pisemo tu o njemu. Ali, kad treba nekog pametno savjetovat, uvijek dolazi do prepirke. Svako tupi svoje.

Ne zelim da se nitko naljuti ali tako je:

Sysi je najbolji sustav Z5500. I nema drugog/boljeg.

Bego voli nabijacinu i woofere iz auta koji na pojacali iz chipoteke za 150 kn nadsviraju apsolutno sve do 2500 kn. on to bar misli..

Fleks pak pokusava svakog odvratit od z5500 i opcenito od HT-a, ali sam se uvjerava da tu nema kruha..

Samo nam fali bobe i karlito..Da on pocnu predlagat svoje sustave i predstavljat svoje teorije..

Usudio bi se reci da na ovom forumu nitko nema pojma o HIFI-ju (osim naravno Audio Ekciklopedije a.k.a. Visage) i mozda jos nekih..
Sad cete rec: Uh sta je ovaj Srale pamatan??
Pa jesam.. Jer ako procitate malo svoje i tudje postove na ovakvim temama probajte uocit gdje je vecina pogrijesila? Naravno to necete vidjet jer kao sto sam gore napisao, slabo ste upuceni..

A greska je u tome sto apsolutno nitko od dežurnih audiofila nije ni zapitao o prostoru u kojem ce neka audiokomponrnta biti smjestena i slusana..Naravno to nije bitno.. A kamoli koja ce se glazba slusati..
Bas me zanima koliko je vas procitalo prvi post u HIFI temi..

Svi govore: ovi su zvucnici BOLJI od ovih. Ali nitko nije objasnio kako su bolji. Pa pobogu to nije graficka kartrica za koju kazes brza je i samim tim bolja i tocka. Dajte malo kad vec piseten napisite nesto suvislo

Vi koji ste slusali XY sisteme i na tome donijeli zakljucak, vjerovatno niste ni zapamtili kakva je bila prostorija u kojoj se slusalo. Jer je to naravno vama nebitno. Kazem vam, soba&razmjestaj je >50% dobrog zvuka, pa stoga obratite paznju na to..

Naravno sad ocekujem (neopravdan) napad od onih koji su spomenti u ovom postu, ali probajte shvatit da je ovo sve dobronamjerno i u cilju podizanja opceg znanja..

Ali post ispod ovog dolaze Sys onda Bego, i samo fale Bobe i Karlito
srale7 je offline   Reply With Quote