@Demon Hunter - Glede arene ... don't get me started, hebenih čitera jos vise na oficielnim serverima nego na privatima, botova, exploitera i cega god hoces. Ako nadjes dobar privat mozes super uzivati ali je takve private teze naci no ima ih, ja sam igrao na jednom privatu koji je stabilan i dosta stvari radi i ljudi koji ga drze se stvarno trude, naravno nije kao original ali je veliki fun, imho fun je puno veci nego igranje na blizz serverima jer se na blizzu generalno trosi daaaleeeeko vise vremena za svakodnevna raidanja ako zelis uopce nesto napraviti.
Fala klincu igrao sam wow od samog pocetka i bio po hc gildama i to me skoro kostalo posla. Svako jutro kasnio ili cak nisam dolazio na posao. Ne bih vise tako htio igrati nikad. Postoji dosta razloga jos zasto je super igrati na privatima jedan od njih je to sto je community obicno manji pa se ljudi drze skupa i vise postuju, puno veca zahebancija i puno manje pritiska - ustvari nema pritiska, dok se to nemoze reci za igranje na blizz serverima.
eo kladim se sad ide flejm