View Single Post
Staro 21.07.2008., 01:53   #250
DANCI
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor nobie Pregled postova
evo dobio sam Maxtv(imam ga nekih 5,6 dana) i jako sam zadovoljan... slika je ok, ne trza, nema prekida... itd.

Sad zanima me dali ja mogu spojiti Maxtv na comp??? mozda na Tv karticu??? i da mogu snimat program koji se gleda na tv-u na hard disk??? ako se ne moze spojiti tak jel se moze spojiti na neki drugi nacin???
zasto nebi mogao mislim nemam jos MAXTV pa nisam siguran koji je kabel no ak se radi o antenski TV kabel onda ti je jednostavnije direktno spojiti na TV karticu pa ti glumi antenu na TV karticu, i tada pronades kanal na TV kartici i šaltaš dalje programe prek daljinskog od MAXTV na MAXTV, ili ak imas VIVO na grafickoj ko ja onda ides drugim/duljim putem kad VIVIO nepodrzava antenski ulaz i tada jednostavano uzmes video rekorder i prestekas MAXTV na nj. jer on ti sada u tom slucaju glumi TV, VIDEO i PC povezes preko onih zutih, bijelih i crvenih kablova RCA i programski pokrenes da snimas i to ti je to...

meni je jeftinija varijanta prek VIDEO kad vec imam VIVO na grafickoj, a nekoristim to cesto tj. bilo da gledam ili snimam tak da mi nije do kupnje TV kartice

no ak mozes MAXTV prespojiti prek RCA kablove onda direktno spojis zuti kabel na TV karticu i ona dva bijela i crvena na zvucnu karticu
DANCI je offline   Reply With Quote