Napravi ono sto smo ti rekli prljavi bluzer i ja.
Mislim syss, juan, sorry, al to sto ste napisali ne stoji. Jedino i jedino sto stoji da su z5500 prakticni i zauzimaju malo mjesta. Dalje od toga sve pada u vodu. Ajde mozda i to sto je na podrucju bassa z5500 nesto jaci pa ce dozivljaj filmova biti nesto efektniji, ali sto tebi brani da jednog dana kupis woofer za iljadu kuna i puknes ga na receiver? Apsolunto nista.
Ono sto svakom PC sistemu fali, pa tako i logijima, je prostornost. Citaj sa dva velka zvucnika ce ti biti lijepsi zvuk u cijeloj prostoriji. Da ne pricamo da su zreliji u najvaznijem srednjotonskom podrucju.
A kao sam dozivljaj glazbe na z5500 i entry HIFIu mislim da je sve jasno. z5500 pusi odma sada odma jedino ako ne slusas iskljucivo repetativni tehnu di ti treba samo woofer a satelite imas za ukras... Tak da...
Cuo sam/imao i jedne i druge i trece i sve sto mogu reci pravi zvucnici i PC zvucnici neusporedivo.
Ja bi ti jos probao dati jedan prijateljski savjet, a to je da kupis dva bookshelfa i stereo pojacalo. To ce ti biti THE izbor, al dobro tu vec ulaze osobni odabir, tj. sto ces primarno radit na kompu, a onda ti opet trebas postena zvucna koja ce vidi cuda reproducirati glazbu kako Bog zapovjeda.
Evo naprimjer. Imas na akciji ovo:
Jamo E750 - EISA Award -NOVA CIJENA 1.699,00
i recimo neki 5.1 reciver (cisto zato da jedan dan mozes slozit HT)
&
Receiver AV Yamaha RX-V461, 5.1, 100Watt, crni - 1.599,00
Sto je odprilike ista svota novca koje bi dao za smijesne z5500 i postenu auzentechicu...
+
I ovo je onako nabrzaka predlozeno, sigurno moze mozda i bolje, a za to predlazem da se preselimo na hifi temu koja je u stickyu...