Citiraj:
Autor Wolverine
Vjerovao ili ne ali Tagan nije specijalizirana firma za proizvodnju napajanja... naprotiv nikad nisu proizveli niti jedno napajanje nego su samo brand tj ime. Napajanja za njih kao i za još dosta drugih brandova pravi Topower.
Od Tagana je valjala njihova prva serija U01....ostalo je sve luk i voda
Seasonic je za razliku od Tagana proizvođač i to sa dugom tradicijom i nihova su napajanja među ponajboljima u svom cjenovnom rangu.
No osobno bi radije uzeo Corsair HX nego Seasonic M12 iz samo jednog razloga. HX je tiši jer ima samo jedan 120mm ventilator za razliku od M12 koji ima još dodatni 60mm vent koji mu samo podiže razinu buke. Inače radi se o praktički istom napajanju jer je Corsair HX u principu rebrandirani Seasonic S12E+ serije.
|
A sta da kazem osim da Corsair naplacuje ime vise od SeaSonica i to me ljuti!!! Gledam SeaSonic i Corsair i stvarno ne vidim zasto da platim tih cca 100 kn vise za Corsair?
Mislim da cu otfurat komp i ribicku stolicu u links i tamo sjest nasred trgovine i istestirat jedno po jedno napajanje, tj. bla, bla, bla...
Kad ce vise netko mjerodavan reci "kupi to i to i jamcim ti zivotom da ce bit super", jer sve mi ovo lagano vec ide na jetru...