@coconut:
Hvala!
1. Ako mi kak kažeš nije potrebna grafička ak uzmem nešto od serije 780, znači li to da memoriju dijelim aplikacije - grafička? Pazi nove komponente idu u "radnog konja", a ne ispod LCD-a.
2. I mislio sam da me zeza audio zbog
Unknown PCI device i skinuo sam nekakav drajver sa ATIja ali i dalje isto! Možda mi se kolje sa Realtekom na matičnoj ali mi se ne da sad čačkati jer sam ga jednostavno isključio, a ionako nisam prezahtjevan. Iako sam bio skeptičan prema HD2400 sa AGP rješenjem morao sam to staviti da premostim dok malo ne nadogradim i pripisivao sam probleme AGP-u jer je kartica izvorno napravljena za PCI-E, pa sam mislio da će slična stvar u PCI-E utoru raditi dobro. Evo prelazim na potragu za X1950 (ti) ili HD3450 (Bambusha). Pasivno hlađenje u meni izaziva skepsu. Iskustva?
3. Ovaj link koji si stavio meni ne šljaka.
@Bambusha:
Znaš li možda je li moguće SATA-II disk spojiti nekako na običnu SATA matičnu? Dakle opcija je da uzmem veći disk i ubodem ga u ovo računalo ispod LCD-a, a na radnog konja (ovo novo) da ostavim stari disk od 80 GB jer nisam zahtjevan za prostorom, a ja to zaslužujem.

Kak uopće funkcionira to SATA II - SATA I ?
Hvala na pomoći. Najgora stvar koja mi se može dogoditi je da žena te 2K kuna potroši na cvijeće, zemlju, lonce ili ne daj Bože neke fensi bijela-tehnika pyzdaryje tipa ledenica.
Zato moram biti hitar!