Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 20.07.2008., 16:26   #24
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor prljavi bluzer Pregled postova
Ja bi tukao zasranim štapom ljude koji bacaju pare na Z5500, umjesto da si recimo kupe zvučnike za te pare, vjerovali ili ne.
Ma naravno, Yamahica i Jamo su bolji izbor?
Budući da govorimo o nečemu kaj se spaja na komp...

Ono, budem si ubol Quad, dovoljno meme (bar 4 gige), i najaču grafu na tržištu da bi...kaj???

Industrija igara je potrošila brdo love da bi popravila zvuk u igrama i šatro realnost, sve od 2.1 sistema pa na gore je na tu temu (i 5.1 za filmove)

Mislim, govorimo o kompovima-stereo nema kaj tražit na temu igara i slušanja loše izripanih MP3-ca...a da ne pričam o lošim matroska ripovima BD-a...

Reci ti kaj hoćeš ali za komp je bolja jeftinija kombinacija PC zvučnika i kvalitetnijih slušalica nego klasični low-end stereo.

Ili dotični bljak Logi kojeg bar možeš koristit i za komp, spojit na telku pa za filmove i slično...

Mislim-nema šanse da bi ja kupio Logi ali opako pretjerujete sa spikama da bi "tukli zasranim štapom" svakog tko da pare za 5.1 sistem...

Filmofil želi uživati u filmovima, gamer u igrama, za sve to je neki 5.1 sistem bolji.

Za slušanje muzike je stereo a tu je komp samo pomoćno sredstvo preko kojeg budeš slušao mjuzu koju si skinuo sa neta i ništa drugo.
Kazete koje si prebacio u FLAC, stare ploče i slično...a i to ne zvuči bog-zna-kako kad našodraš sve silne codece za gledanje i slušanje gorespomenutih ripova matroske i sličnog...

Takvo je barem moje iskustvo

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote