Citiraj:
Autor prljavi bluzer
Ja bi tukao zasranim štapom ljude koji bacaju pare na Z5500, umjesto da si recimo kupe zvučnike za te pare, vjerovali ili ne.
|
Ma naravno, Yamahica i Jamo su bolji izbor?
Budući da govorimo o nečemu kaj se spaja na komp...
Ono, budem si ubol Quad, dovoljno meme (bar 4 gige), i najaču grafu na tržištu da bi...kaj???
Industrija igara je potrošila brdo love da bi popravila zvuk u igrama i šatro realnost, sve od 2.1 sistema pa na gore je na tu temu (i 5.1 za filmove)
Mislim, govorimo o kompovima-stereo nema kaj tražit na temu igara i slušanja loše izripanih MP3-ca...a da ne pričam o lošim matroska ripovima BD-a...
Reci ti kaj hoćeš ali za komp je bolja jeftinija kombinacija PC zvučnika i kvalitetnijih slušalica nego klasični low-end stereo.
Ili dotični bljak Logi kojeg bar možeš koristit i za komp, spojit na telku pa za filmove i slično...
Mislim-nema šanse da bi ja kupio Logi ali opako pretjerujete sa spikama da bi "tukli zasranim štapom" svakog tko da pare za 5.1 sistem...
Filmofil želi uživati u filmovima, gamer u igrama, za sve to je neki 5.1 sistem bolji.
Za slušanje muzike je stereo a tu je komp samo pomoćno sredstvo preko kojeg budeš slušao mjuzu koju si skinuo sa neta i ništa drugo.
Kazete koje si prebacio u FLAC, stare ploče i slično...a i to ne zvuči bog-zna-kako kad našodraš sve silne codece za gledanje i slušanje gorespomenutih ripova matroske i sličnog...
Takvo je barem moje iskustvo