View Single Post
Staro 20.07.2008., 09:18   #10
Daddy
The Kwisatz Moderach
Moj komp

Daddy's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Nije istina, zasto tvrdis ako nisi upoznat?

Mijenjate JEDEC standarde sa specifikacijama proizvodjaca, koji ne moraju nuzno biti do standardiziranih 2V.Ako proizvodjac po svojoj specifikaciji kaze i jamci pritom da ce memorija raditi na 1066 @ 5-5-5-18 i pritom za isto traziti 2,2V onda ces je tako i postaviti.To sto radi na tim postavkama i na manjem naponu je samo bonus za tebe, nista vise.
Isto tako memorija nije niespravna ako tvoja ili moja ploca ne moze procitati njen EPP SPD profil, nego ce jednostavno morati prepustiti tu memoriju odlikasima ili ces si priustiti prikladnu plocu.

Inace svidjaju mi se hladnjaci za memoriju ali konkretno u tvojem slucaju uz to sto si kupio memoriju sa manjim OC potencijalom nego recimo XP moduli, jos si isao placati HS-ove ciji je upitan utjecaj na OC koji si rekao da intenzivno koristis.Nemoj krivo shvatiti cisti ekonomski osvrt koji bi nekima igrao ulogu.
Mada mislim da bi i ja da recimo imam module sa hladnjacima (napominjem, pasivnim hladnjacima bes HP-ova i slicnih gluposti) koji su manje ucinkoviti od konkretno doticnih mushkina (po meni najbolji RAM HS-ovi) mozda bi si i priustio RC-ove.
Daddy je offline   Reply With Quote