Tema: koju zvucnu?
View Single Post
Staro 20.07.2008., 01:21   #12
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Druga stvar. Auzentech X-plosion sa CM čipom gore pojede sve creativove zvucne. Tak da.... To sto je nesto creativovo neznaci nista. Zvucne su im smece nazalost. To sto se fatality posro, pardon podpisao na nju neznaci ama bas nista.
Nitko nije pisao o fatalitiju.

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
Prva stvar. z5500 ima digitaliju, stoga netreba ti nista vise od onboarduse za takav oblik spajanja i neces cut razliku sa jacom karticom kao da je u pitanju analogno spajanje.
Nadam se da imas pravo, jer sam ja sa DVD plajerima imao potpuno drugo iskustvo.
Drugi cip drugaciji zvuk, kolika je sad razlika kod maticnih i onboard vs nesto drugo(najvjerojatnije je mala, al ne mora biti), ne znam...ali mogu isprobati ako treba.

A drugo, kad cujem tu x-plosionku side by side sa nekim x-fijem, vjerovat cu.

@w0lfram_; ne znam kaj da ti tocno preporucim jer se radi o zvuku. Mozes poslusat i fleksa i uzet X-plosion.
Da cijeli net bruji kako je ona bolja od creativa(ili neceg drugog, nije creative jedini koji ima zvucne) ja ne vjerujem dok ne cujem jer se radi o zvuku, i cisto me boli qurac kaj drugi misle ili kazu.

EDIT: Zaboravih nadodati, velika prednost ove X-plosion(auzntecha opcenito) je to kaj moze pretvarati zvuk sa pc-a u DD ili DTS, dakle igre rade preko digitalije dok kod creativa za takvo nesto moras spajati analogno.

Zadnje izmijenjeno od: gamer. 20.07.2008. u 01:46.
gamer je offline   Reply With Quote