mislim da je potrbno samo par vasih citata da zakljucimo ovu raspravu
1 istina je da ne radimo iz ljubavi
2 dakle rizik postoji ... i mi to razumijemo ali tu ne mozemo pomoci
3 20% robe iz naseg asortimana zamijenmo do 2 dana, 50% do 5 dana, 20% do 10 dana, a za 10% se ceka duze
=(znaci ona brojka od zamjene u 1-2 dana je u biti vise iznimka nego pravilo ?)
4 a ljudi u 99% slucajeva ne zele kupiti nesto otvoreno a i sam ne bi kupio takav proizvod, jedino da je cijena snizena ali zbog malih marzi ne mozemo spustiti cijenu
= (bullshit, ljudi nebi imali nikakav problem kupiti nesto otvoreno, ako to mogu zamjenit ako im se ne svidja, ljudi su prestravljeni da ce dobit defektan uredjaj i da ce morat ponizno do distributera po ispravan uredjaj koji su posteno platili)
5 neotvoreni uredaj se moze vratiti bez pregleda, za ostalo ovisi o vrsti proizvoda i inzistiranju dobavljaca
=(kako u pm mogu pogledat ili pregledat uredjaj koji nije otvaran ? rtc ? telepatija ? koja su to inzistiranja dobavljaca? )
6 a zamjena monitora sa mrtvim pixelima ili zamjena proizvoda koji kupci vrate jer im se ne svida ili nesto drugo (a da nije kupljen na daljinu) je mimo naseg zakona i to nismo duzni napraviti
=(ovo u prijevodu znaci zakon je na nasoj strani i ko vas je*e) u biti nije bas tako, ali svak cita zakon kako mu pase...
7 a ako dode do toga onda ce i marze biti 70% pa ako netko i vrati neki uredaj mozemo ga baciti jer smo na ostalih 10 zaradili toliko da nas nije briga sta je sa tim jednim ili mozemo za taj komad dati popust 50%
dok su marze ovakve kakve jesu mi moramo prodati 30-50 grafickih da platimo jednu koja se vrati
kod trgovina sa teksitlom je stvar drugacija jer imaju marze 300% pa im nije problem uzeti neku jaknu, majicu ili nesto drugo nazad jer su na toj jednoj zaradili za jos dvije
ja smatram da se kupac treba informirati prije kupnje a ukoliko se kasnije pokaze da neki proizvod ne odgovara specifikacijama onda ga u potpunosti ima pravo vratiti jer to nije ono sta je kupio
ja sam proputovao veci dio europe i uglavnom svugdje su kompjuteri i tehicka oprema skuplji nego kod nas (osim u USA), dosta puta sam prijateljima nosio fotic ili nesto jer je kod njih 20-30% skuplje (i to bez povrata poreza)
=(ovo je prica za malu djecu...)
8 meni je zao jer niste zadovoljni nasom uslugom, trudimo se koliko mozemo i iz dana u dan se nastojimo poboljsati i ici naprijed, kako sa cijenama tako i kvalitetom
=(bilo bi zao i mene da sam nesto kupio kod vas npr, monitor koji ima mrtve pixele ili nesto slicno...)
9 nasa preporuka svim kupcima koji zele pogledati i isprobati robu prije kupnje je da odu u hgspot ili vemil ili neki drugi veliki prodajni centar te da ju tamo pogledaju jer mi zbog male marze nemamo tu mogucnost, neki odu tamo i pogldaju pa se vrate i kupe po povoljnijoj cijeni kod nas neki kupe kod njih, uglavnom odu sa pozitivnim iskustvom, nikom nismo nesto uvaljivali
=(jeli ovo komentar ozbiljne firme ?)
9 kod nas je diskontni nacin prodaje, vi narucite robu mi vam sa skladista donesemo kutiju i vi nosite, u vecini slucajeva nije moguce pogledati robu, zbog toga je i cijena znatno niza jer imamo i manje troskove, nemamo veliki prostor sa robom koju kupci mogu pregledavati vec manju trgovinu sa manjom kolicinom robe i skladistem na kojem je roba i to je to, nekome takav nacin kupnje odgovara nekome ne, uglavnom sva prava koja imate u hgspotu ili kod neke vece trgovine imate i kod nas (garancija, servis, kvaliteta proizvoda...)
=(msilim da je u zakonu predvidjena neka stavka koja spominje pregled robe prilikom kupovine ili takodjer se sjecam neke stavke koja navodi 7 dana za ponistenje ugovora bez obrazlozenja, tj. vracanje novca... ne vidim da pise nista o ljepljenju ambalaze i slicne stvari...)
10 neznam koliko ima smisla da jedna mala firma brani svoje stavove pred ovim forumom koji je pun kupaca koji su ogorceni na prodavace , kad vecina kupaca uopce ne prati ovaj forum, a oni koji prate sigurno ovu pricu vec znaju i paze prilikom kupovine....
Sto se tice mene osobno, nije jedini nacim moljakanje kod prodavaca i distributera, moze se jednostavno uzet placni oglas u novinama ili radiu pomocu kojega se mogu problemi prenjet siroj hrvatskoj javnosti...
sve u svemu, postoji i kupovina vani, europa vise nije toliko daleko i samo je pitanje vremena kad ce se isplatit narucivat komponenete iz austrije, italije itd, a onda nasi prodavaci, sretno vam bilo !