@protis
Sve sto ste napisali drzi vodu, medjutim vase stajaliste je korektno samo zato sto zakon nije dovoljno definiran (mozda namjerno o pravima kupca)
ne bi htio ulazit u vasu problematiku nabave proizvoda, to je vas posao, kao sto je moj posao nabavit lovu...
po meni svako cekanje zamjenskog uredjaja je lose, ima ljudi kojima posao ovisi o ispravnosti neke komponente i cekanje 10-20 ili vise dana jednostavno nije prihvatljivo.
Mogu razumjeti da vam se pritom javlja problem zamjene neispravnih djelova, medjutim koliko sam shvatio, vas je cilj da sa tim nemate niste, nego prebacujete garanciju direktno distributeru, grubo receno, svi su zadovoljni dok se komponente prodaju i ubire se marza, a kad se vrati neispravan proizvod, onda je to problem dobavljaca?
(ugl. to je nebitno sa strane kupca, bitno je jedino sto prije dobit ispravan uredjaj)
Postavlja se pitanje, koja je onfa funkcija vase firme, ukoliko bi bilo moguce kupit direkt preko distributera po nizoj cijeni ?
Problem kupovine monitora je po meni toliki da nikad nebi kupio monitor bez da ga upalim provjerim, ukoliko 1-2 pixela se smatraju ispravnim, zasto je onda problem zamjeniti monitor ?
ovih 99% ljudi koji ne zele otvarani uredjaj vam moram uzeti na rijec, buduci da ja smatram da je situacija obrnuta. Mogu shvatit zabrinutost ukoliko kupac smatra da je uredjaj raskupusan i ukoliko se ispostavi da je neispravan , pod takvim uvijetima nebi ni ja kupio nista otvarano...
medjutim to se rijesi tako da se omoguci zamjena robe u razumnon roku (vani je 28 dana) i garancijom na prozivode...
nemorate se vi slagati samnon, medjutim hrvatska se otvara prema eu i zamjena ispravne robe je nesto sa cime cete se suociti prije ili kasnije...
Vi ste odlucili krenuti u smjeru obrnutome od prodavaca iz zapadne europe kad se tice zamjene robe u nekom roku, ja i vecina kupaca cemo radje potrosit 10-15% vise da budem siguran da mogu zamjenit uredjaj koji me se ne svidja, nego ispalit npr 5 000kn i onda se trest dali monitor ima mrtve pixele ili nesto slicno (bdw cijene su u najgorem slucaju iste u cijeloj europi ako ne i nize, sad je jedinstven primjer niskih cijena, ne zelim solit pamet nikome, ali zasto se nitko ne sjeti narucit robu direkt iz sad ?)
jos da se vratim na monitor, kazete da ne radite na stetu potrosaca, medjutim, meni je cilj kupit ispravan monitor, i ne namjeravam vas zajebat i uvalit poluispravne novcanice, dakle moj dio ugovora je ispunjen, ali kad dodjem doma i upalim monitor sa mrtvim pixelima, ja bi se osjecao prevareno, buduci da ga ne mogu zamijenit.
Iako je po zakonu u redu nekome prodat monitor bez pregleda prilikom kupovine i onda mu odbiti zamjenu, sve je manje kupca koji ce pristat na to
(kako vi kazete, sad zamjena ovisi o dobroj volji distributera, ja ne zelim da mi nitko radi usluge, lova je zaradjena krvavo i imam pravo birati sto kupujem i vratiti nesto ako nisam zadovoljan, to je moje stajaliste)...
Mislim da shvacam probleme prodaje komponenti, ali ja vam pokusavam objasnit stajaliste kupca
Ako kod nas dodje taj zakon kad udjemo u eu, mala je sansa da ce bit marze 70% , puno je vjerojatnije da ce male prodavace pomest konkurencija iz eu, kao sto se dogodilo sa shopping centrima, nije da mi je drago sto stranci zaradjuju na nama , ali sa stajalista potrosaca , ista mi je stvar ko zaradjuje na meni, ukoliko moram platit manje za istu stvar, ispada da nam stranci cine uslugu, omoguciju nam visi standard jer sa istim parama mozemo kupi bolje stvari.
p.s. dionicko drustvo sam spomenuo kao primjer iz hg spota, to je izgradit ogroman shopping centar koje ce hranit 3 generacije nasljednika, medjutim kako vise prodavaca gricka trzisni kolac, mjesta za manevriranje je manje...
p.p.s ovo za zamjenu u roku od 7 dana je dobar korak naprijed...
Sto se tice konkretno vase firme, do sad sam obavio samo jednu kupovinu i moram priznat da sam zadovoljan, sto se tice monitora, kod vas ga po ovim uvjetima nebi kupio, sto je za vas direkt gubitak, jer ce moji novci otic nekome drugome, vama bi trebao bit cilje prodaja vise komponenti...
Hvala na brzom odgovoru.