Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 06.05.2004., 16:03   #1437
mitzek
Prigorec po defaultu
Moj komp

mitzek's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Talking tako lijepa i mlada...a vec Slovenka!!!

Citiraj:
Originally posted by Jelc
Eh Žderonje moje-ja sam se mislil najti sa Mitzekom pri Jančički sutra-preksutra, ali nas je provalila njegova ženica tak da neznam kaj bu stoga...a taman smo mislili primit i AMD-jca na red jer nismo zalili novu pilu

Izgleda da bumo morali gibat u EU na opijanje i obžderavanje
Evo-znam ja jednu dobru škulju na potezu od Župelevca prema Brežicama.
Domaća rupa, slušaju se samo Auseniki i to na zvučnicima dovoljnima za omanji stadion, gazdarica je "malo jača", visoka bar 185, plava kosa, bogme i mu-sta-či
Gdje ćeš bolje...
je,bog i bormes! moja kak da ima prislusne bube ,cim je Jelc spomenul Jancicku(op.Ladanjski Raj),odma je zatreptala okicama i rekla:dragi,vodis imene?ja tak volim iti gore,lijepi je pogled na Sutlansku dolinu!!Jeltz i ja kolutamo z ocima i okrecemo temu o kompovima-to joj se ne slusa....i dogovaramo plan B,koji obuhvaca kakti promopredaju monitora od Amige,sa redom cuge i nekaj za pod zub....pa ak projde ,ihahaj!

a i of AMD-ejcek bi se bas mogel uchipit z kakvom masnom koskom pri Streki ,ak vec nesme vu strane zemle.....ono, tukaj Dobova,se slisis???hihihi,ak dobi prekomandu...morti i zavrsimo vu Zupelevcu i to prek "crnih" steza prek Figarovog mosta, da nam AMD-ejcovi pajdasi ne uvale nekaj za napuhavanje!!

da,da, definitivno bi se negdo trebal pothitno ocitovat.......ha?AMDEJCEEEEEEEEK!!!????ti led i rizu,pak kace(zmije)po zepovima bauljaju,ha??

sig na dijeti..,bolje on nege JA......
mitzek je offline   Reply With Quote