Citiraj:
mislim da nije bitno odakle si,
to sto si ti rekao je ulazenje u jednu rupu prodavacima
od nastanka nase drzave kupci vode krvavu bitku sa prodavacima u slucaju reklamacije,
u vecini firmi je situacija sljedeca, kupis nesto, odes doma, vidis da je neispravno, vratis nazad u trgovinu i onda cekas mjesec nada na uredjaj koji si posteno platio.
|
zaboravio sam spomenuti jednu stvar, na svakom proizvodu je naljepljena i deklaracija o proizvodu na kojem pise i uvoznik. 50% nase robe je iz msana i kod njih vrijedi pravilo da ukoliko se roba kupi i u roku 7 dana se pokvari tada se ta roba mijenja novom a ne servisira se, dakle ako vi kupite npr panasonic televizor i dodete kuci i tv je neispravan npr. nema zvuka ili nesto tada vi donesete nama ili direkt njima tv, mi uzimamo novi tv i dajemo ga vama, radimo povrat msanu koji nama vraca novce za onaj pokvareni i to je uglavnom u dan-dva, uglavnom sto je vise moguce poslujemo sa dobavljacima koji servis i zamjenu robe rade u sto kracem vremenu jer tako i mi i vi imate manje problema, neke stvari je moguce nabaviti samo kod odredenih dobavljaca i vrijeme servisa ovisi o njima
Citiraj:
Nasi trgovci u vecini slucajeva imaju daleko vece marze nego ekipa iz eu, kod nas svaki prodavac sanja postat dionicko drustvo u roku od godine dana ,a to je najlakse postic bezobraznim marzama i zajebavanjem kupaca u slucaju reklamacije.
|
dionicko drustvo je vrlo lako postati, to je samo nacin organizacije nista drugo, odete na trgovacki sud i registrirate dionicko drustvo i to je to
Citiraj:
Molio bih cijenjenog gospodina koji govori u ime Protisa da mi objasni moje pitanje u vezi vracanja ispravnih proizvoda u roku od 8 dana...
|
na pitanje sam odgovorio u postu iznad