View Single Post
Staro 18.07.2008., 18:29   #741
WeD@
Space Cadet

WeD@'s Avatar

Datum registracije: Feb 2005
mislim da nije bitno odakle si,
to sto si ti rekao je ulazenje u jednu rupu prodavacima
od nastanka nase drzave kupci vode krvavu bitku sa prodavacima u slucaju reklamacije,
u vecini firmi je situacija sljedeca, kupis nesto, odes doma, vidis da je neispravno, vratis nazad u trgovinu i onda cekas mjesec nada na uredjaj koji si posteno platio.
Kad sam naveo slucaje reklamacije uredjaja , nadovezao sam se na prijasnji post u vezi iskustava iz optimuma , protis sam spomenuo samo zbog nemogucnosti isprobavanja uredjaja, posto do sam nisam nista reklamirao u protisu, ne znam kakva su iskustva, pa ako netko oce, moze nas upoznat i sa tim ...
Znaci tebi se vise svidja poslovanje u hrv nego u italiji ?
Nasi trgovci u vecini slucajeva imaju daleko vece marze nego ekipa iz eu, kod nas svaki prodavac sanja postat dionicko drustvo u roku od godine dana ,a to je najlakse postic bezobraznim marzama i zajebavanjem kupaca u slucaju reklamacije.
kako se nasa drzava u svemu ugleda na eu i sad, onda nebi bilo lose se ugledat i na dobre strane, ako sto su zastita prava potrosaca.
Molio bih cijenjenog gospodina koji govori u ime Protisa da mi objasni moje pitanje u vezi vracanja ispravnih proizvoda u roku od 8 dana...

e4300@3.2, 965p-ds3 rev 3.3, (kingmax 667 ddr2 1gb)x2
9600gso 768mb, 1tb wd, 500gb wd, sb live!
fortron 500w

WeD@ je offline   Reply With Quote