Citiraj:
To niko nije niti tražio, čovjek je tražio da viddi sliku monitora kojeg kupuje, po meni opravdano, slika može biti loša i mimo mrtvih pixela, a i ne žive svi preko puta dućana, zamislite da neko iz npr Dubrovnka dođe po monitor odnese ga doma i ustanovi da je isti neispravan - bili mu vi nadoknadili putne troškove... ?
|
ukoliko je neki proizvod neispravan moze ga poslati overseasom u servis na njihov trosak i oni ce ga poslati nazad o svom trosku, kupac ne placa transport (jedino ako se ispostavi da je proizvod ispravan, tada se placa i vrijeme servisa)
Citiraj:
Da nezgodno je imati takve "ispravne" komponente jelda?
|
a to da li je nesto ispravno ne utvrdujemo mi nego servis ovlaseten od uvoznika, ako proizvodac kaze da je monitor do 5 mrtvih pixela ispravan onda se mi mozemo samo drzati toga, u nekim slucajevima mozemo dogovoriti zamjenu
Citiraj:
Znači može testirati neke monitore a druge nemože? Kakva dosljednost i integritet... 
I opet ponavljam - neispravnost/dubrovnik?
|
kao sta sam naveo ukoliko je uredaj neispravan necete morati platiti troskove transporta
Citiraj:
Mislim da je jedino što je ovdje definitivno rasvjetljeno da se kod vas ne kupuje, bar ne monitore...
|
a svatko neka kupuje gdje mu najbolje odgovara, mi se trudimo imati niske cijene, sto brze rjesavati servise i u sto je moguce kracem roku dostaviti robu, na zalost kod nas ne mozete probati robu prije kupnje ali to opravdavamo niskom cjenom, trudimo se da svi koji dodu kod nas odu zadovoljni, neki budu neki ne ali dajemo sve od sebe da ovih koji su zadovoljni bude vise
ukoliko je netko kupio nesto kod nas i nije zadovoljan zbog servisa ili misli da je prevaren ili nesto trece neka se slobodno javi, mislim da nismo nikad ostetili ni jednog kupca niti da prodajemo manje ili vise kvalitetnu robu od ostalih, cak dosta trgovina kupuje od nas i onda preprodaje po skupljoj cijeni
svatko ima pravo izbora gdje ce kupovati za svoje novce i mi necemo nikoga prisiljavati da kupuje kod nas ili mu uvaljivati neke stvari, jos bi jednom ponovio da ukoliko netko nije zadovoljan sa necim da se slobodno javi u trgovinu ili posalje email jer su i nama sve povratne informacije korisne i sve kritike su dobrodosle, zna se desiti da odgovorimo sa zakasnjenjem od nekoliko sati na mail ili da su nam zauzete telefonske linije ali to je zbog preopterecenosti poslom, zaposljavamo jos radnika pa bi se od iduceg mjeseca i to trebalo popraviti
Citiraj:
I o kakvom dogovoru je riječ? Čovjeku ste kategorički odbili (i ovdje potvrdili tako da nije slučajnost) tesitrati komponentu pri kupovini - koji dogovor njemu ostaje u toj priči i s kim?
|
nisam mislio na taj slucaj vec opcenito, prvo se treba probati dogovoriti na neki normalan nacin i vidjeti jel se da sta napraviti a ne odmah prijetiti inspekcijama ili sta ja znam cime, mislim da cete se sloziti da je to primitivna metoda i da to ne prolazi bas najbolje