View Single Post
Staro 18.07.2008., 17:41   #736
Atrax
Premium
Moj komp

Atrax's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Question

I ja imam problem sa Gridom. Ne pamti mi postavke grafike, tj pamti samo rezoluciju i refresh rate. Ostale postavke su default na najjače osim reflekcija(stoje na MID), detalja auta i LOD onaj neki koji stoje na high a idu na ultra mislim.
Kad prebacim sve to na najjače, traži me restart igrice, to napravim, i kad se vrati, postavke se resetiraju na one početne.

Googlao sam problem, puno ekipe se muči s time. Naišao sam na dva PROVJERENO GARANTIRANO efektivna riješenja, koja kod mene (naravno) ne daju apsolutno nikakav učinak. Jedan uključuje prčkanje po config datoteci, a drugi ima veze sa patch-om, ne sječam se sada točno. Uglavnom, probo sve, al ne trza opće. Provjerio sam i da li su slučajno datoteke u Save folderu "read only", ali nisu, nema kvačice.

Probao sam sa Catalyst 8.6 i 8.7(beta, ili ti hotfix), al ista stvar. Ono što mi je smiješno zapravo, jest da 90% ekipe koja ima taj problem imaju nVidijine kartice, pa sam očito rijetki pehista. Obzirom na to, i na više drivera s kojima sam probao, očito je do igrice, ili možda do kombinacije sa Vistom, makar ni to mi ne drži baš vodu.

Možda većina vas nije ni primjetila da ima isti problem, pa provjerite, baš me zanima. Ako se netko već susreo s time, i riješio problem, nabacite kakav savjet/mišljenje.

Nije neka frka, srećom postavke nisu lockane na low, al svejedno, ako već imam hardver koji može pogonit sve na najjačim postavkama, htio bih da tako i bude.
Atrax je offline   Reply With Quote