Citiraj:
Autor Viperus
ok sam da razjasnim konfuziju :
Metal Gear Solid je 1. dio koji je za PC/PS1
sad postoji remake za 1. dio MGS : Twin Snakes koji je samo za XBox
2. dio MGS2 : Sons of Liberty je originalna dvojka bez dodataka i ima za PS2 i PC
ima još i MGS2 : Substance = oriđiđi + neznatni dodaci koji fasciniraju sve MGS fanove
3. dio je MGS3 : Snake eater, tu ima dodatak, nisam 100% siguran, al mislim da se zove MGS3: Subsistance (samo za PS2)
Postoje još 2 igrice za PSP Metal Gear Acid 1 i 2 koje su neš između strategije, akcije i
Yugioh-a
I zadnji , zasad PS3 exclusive, MGS4 : Guns of the Patriots
|
Sada cu ja tebi nes razjasnit, posto sam MGS fan.
Ovako Sons of Liberty je samo za PS2, znaci nema ga na PC-u. Substence ima za PC i PS2 i Xbox. Taj dodatak ne nudi nista specijalno i pretezito je namjenjen da izvuce vise para od Sons of Libertya. Za nas fanove je ok za kupit, ali kao fan mogu reci da ne nudi nista specijalno.
MGS3 subsistence nije dodatak nego igra na dva dvd-a, na kojem ima puno bonus materijala i svakako je vrijedno kupovine. Dodana je nova kamera za single player koja uveliko olaksava igranje i jos je veci gust je igrati.
Jos je jedan zajeb u tvom "razjasnjavanju" MGS: The Twin snakes nije za Xbox nego je samo za GC.
MGS Acid 1 i 2 su kartaske igre, ali to nisu jedine igre za PSP. Zaboravio si spomenuti MGS Portable ops i portable ops plus. U portable ops je radnja smjestena 6 godina nakon igre Snake Eater. Govori o Big Bossu i o osnivanju FOXHOUNDA, ta igra je must have za svakog fana.
Postoje jos graficki stripovi koji su samo za PSP isto must have za fanove...
Samo sam zelio navesti par netocnosti u vezi sa Viperusovim postom