18.07.2008., 12:28
|
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
Autor antrax
a najbolja stvar je da kad stavis 2 dokumenta 1 kraj drugoga imas prostora prakticki kao da si 2 svoja trenutna monitora zarotirao za 90 stupnjeva.
|
Citiraj:
...no ima za ~1550 vievsonic va2226w, zvuci primamljivo, mada nisam vidio ni cuo puno o njemu, al evo review neki,
|
Stavio si mi bubicu u uho  Našao sam stranicu sa user reviews 
(to good to be truth, or maybe it is)
Citiraj:
i da, oba dolaze bez dvi kabla, obavezno to kupiti!
|
imat ću to na umu
Citiraj:
iako bi ja radije na tvojem mjestu ako ikako stane na stol nagurao 1 20" (22 ak stanu) wide kao primarni i jedan 17" rabljeni za help kod programiranja, alatne trake, tv ili sta vec sporedno bilo.
takoder nemam veliki radni stol, ali zbilja jako razmisljam tocno to napravit jer mi bas fali mjesta, najbolja stvar je da lcd-i zauzimaju zanemarivo mjesta pa to i nije neki problem
|
Da bilo bi lijepo jako lijepo, ali za moje potrebe jedan 22'' sa vertikalnim 'prozorima' je odgovarajući! Ali mogao bih se zamislit okružen LCD-eima. Meni su osobno previše cool oni mali 10'' i manji LCD-ei! Za nekakav debuging ili neke dodatne informacije pokraj glavnog monitora onako mali LCD, ah dođe mi da teti u Plodinama ponudim da joj maknem sa briga jedan…
Ili filmovi poput Sworfisha i Antitrusta, zašto svaki evil guy ima neki super cool lab s LCD-ima 
I jedan site koji bi se moglo pogledati za one koji tragaju za nekim review
Sada bih voli malo pogledati Philipsa 22'' o kojem se ovdje razgovaralo i ViewSonic 22''...
Pozdrav, tnx na odgovoru
P.S. Smatram da je žalosno: prije sedam godina sam uzeo belineu 17'' za 1800kn, moglo se i neki bolji tražit no nije bilo potrebe, ja sada ne znam hoću li za 2000kn moći kupiti stvar koja će potrajati 3+godine
|
|
|