View Single Post
Staro 06.05.2004., 10:00   #40
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Tooma, ne bi se triba ljutit zato šta me nisi razumija. Kako me nebeski purger uspija skontat, a ti ne. Nisan uopće mislija ljude dilit prema porijeklu, nego prema ponašanju. A ono "iza brda", je bilo više karikirano da me forumski purgeri bolje razume. Inače bi im mora crtat na koga mislin. Kaj ne?
To ko je organizira sranje kod Dugopolja, to svi znamo.
Nego, odgovori ti meni, a ko je triba spasit ekipu iz auta? Ekipa s Pujanki, s Mertojaka? Da nisan možda ja triba trčat gore? Pa jasno da će in pomoć ljudi iz Dugopolja, kad se sve tamo i dogodilo. Ovima isprid kuće. Šta su tribali? Gledat mirno? Sad će još ispast heroji jer su pomogli da se sredi nešto šta se uopće nije tribalo dogodit.

I nisan mislija uopće da se Hrvati ne bi tribali tuć. Znan' ih puno šta bi ih tribalo nalemat. Da ne ispadnem da sad propagiram mir.
Volin ja opalit BBB-ovca. Normalno. Ali samo na utakmici. Ne prije i ne poslije. Prije i poslije idemo na piće, a na utakmici se malo polemamo.
Jebiga, to ti je takva generacija. Al' ta generacija ti isto tako neće uzimat palice u ruke, noževe (BBB), palit auta (Torcida), upadat u teren. Samo će se polemat. I nećemo bit pijani, nego trizni.
Blaženi Delije, Grobari, Rođeni. S njima se bija veći guš tuć. Aj'...