Kraće vrijeme pregledavam ovaj podforum pa se ispričavam ako je tema već bila. Ovako trebam prijenosnik koji ću koristit kad krenem na faks. Gledao sam prvenstveno HP-ova računala jer ih ima dosta u ponudi bez operativnog sistema pa se nameću kao svojevrsna ušteda.
Modeli koji su mi zapeli za oko su:
6715s sa dvojezgrenim Turionima, 1 GB rama i X1250 graf. podsustavom (mada su ovi negdje do ove cifre koja mi je raspoloživa, a negdje su daleko skuplji).
6715b sa jednojezgrenim Sempronom, 2 GB-a RAMA i 40 GB-a većim diskom (160 GB), grafa ista kao i kod s modela.
6720s sa Core Duo procesorom, 1 GB rama, X3100 grafom koja bi trebala biti nešto lošija X1250, 120 GB diskom i 200-tinjak grama manjom masom nego xx15 verzije.
Končar Nela je ispala iz natjecanja jer si ipak želim ostavit mogućnost da pokrenem neku stariju igru u trenucima dokolice, a Nelica ima prilično loš grafički podsustav. Ne znam ni sam na što da gledam. Većinom će se prijenosnik koristit za surfing, slušanje muzike i kao što rekoh poneku stariju igru na manjim detaljima.
Molim za preporuku, znači točan model i link na stranice od dućana.
Hvala unaprijed.