View Single Post
Staro 17.07.2008., 19:05   #1
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Preporuka HP-ovog prijenosnika do 3500 KN...

Kraće vrijeme pregledavam ovaj podforum pa se ispričavam ako je tema već bila. Ovako trebam prijenosnik koji ću koristit kad krenem na faks. Gledao sam prvenstveno HP-ova računala jer ih ima dosta u ponudi bez operativnog sistema pa se nameću kao svojevrsna ušteda.

Modeli koji su mi zapeli za oko su:

6715s sa dvojezgrenim Turionima, 1 GB rama i X1250 graf. podsustavom (mada su ovi negdje do ove cifre koja mi je raspoloživa, a negdje su daleko skuplji).

6715b sa jednojezgrenim Sempronom, 2 GB-a RAMA i 40 GB-a većim diskom (160 GB), grafa ista kao i kod s modela.

6720s sa Core Duo procesorom, 1 GB rama, X3100 grafom koja bi trebala biti nešto lošija X1250, 120 GB diskom i 200-tinjak grama manjom masom nego xx15 verzije.

Končar Nela je ispala iz natjecanja jer si ipak želim ostavit mogućnost da pokrenem neku stariju igru u trenucima dokolice, a Nelica ima prilično loš grafički podsustav. Ne znam ni sam na što da gledam. Većinom će se prijenosnik koristit za surfing, slušanje muzike i kao što rekoh poneku stariju igru na manjim detaljima.

Molim za preporuku, znači točan model i link na stranice od dućana.

Hvala unaprijed.
tutix je offline   Reply With Quote