Citiraj:
Autor CiKi
da... za preseljenje... mislim pogledao sam u sandri i ne pregrijava mi se nista a na to sam pazio jer sam vec prije imao problema s tim kad mi cooler na procu nije bio dobro podesen...noobish...
jedino mozda da dignem na SP3 jer to jos nisam stavio to cu probati
|
ne znam, velim ti, kompić je sa sp3 imo problema, a kad ga je maknuo onda je radilo. ti probaj kontra, možda nešto pomogne ako ima veze s tim. niš te ne košta (osim kakvih 380MB download-a, skini sa službene MS stranice), a sp3 sigurno neće štetit kompu, dapače
makar, to je samo moje nagađanje, možda nema veze s ničime što sam naveo. pričekaj koji dan, javit će se vjerojatno netko sa više mozga od mene

jedino ak stvarno nije do konfe, piše da je min konfiguracija GF 6600,a ti imaš 7600 ak se ne varam. Ne kužim se u nVidije baš, al to je po nekoj logici jača kartica od 6600.
Probaj vidit to pregrijavanje sa Everestom, možda se Sandra vara. Tj, možda ima neki prog koji bio konstantno pratio temp, pa u slučaju rušenja sistema da zabilježi nekakav log file, pa da se iz njega očita kakve su temp bile u tom trenutku.
Vidi šta će drugi reć, treba post prebacit tamo u onaj topic, pa će naić netko sa prijedlozima.
EDIT: Bilo bi dobro da popuniš "Moju konfu" sa strane, da vide svi odmah na čemu vrtiš igricu.