View Single Post
Staro 17.07.2008., 16:56   #16
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ljudi, pomagajte, trebam neku zamjenu za firefox ili operu koji troši malo resursa, poglavito rama, opera i firefox samo upaljeni sa 2-3 taba troše preko 100mb rama..
Trebao bi se Jelc javiti pa podsjetiti na tocne verzije. Ali za najmanju memu bi trebao dignuti neku tetu 6-cu Operu.

No za ponesto moderniji izricaj ... isto sto ti je nize Valg preporucio : The SeaMonkey - Uz vise nego potrebne: Adblock Plus i NoScript obligatorije.

Svima koji uptime-iraju sa FF-om, sa preko 100 tabova i za koje ne dolazi u obzir da ga gase ili resetiraju kad masna svinja pocne kasljati sa jubitubi trzavicama, ili bilokojim drugim prohtjevima ... Seamonkey je do sada, najbolje potvrdjeni kandidat za otvaranje takvih stvari.

Vezano za drugi dio teme...

Bez trunke Ironije, buduci da FF najvise koristim, komotno bi mogli izbaciti jedan vlastiti TAB manager u kojem bi imali priliku vidjeti sto ta megalomanski zderonja upravo probavlja. Tko nije vidio kako se on ponasa sa preko 100 Tab-ova otvorenih, nema pojma sto sve FF moze covjeku prirediti.

No ono sto mi nikako ne ide u glavu i na sto mi nitko jos nije dao razuman odgovor... zasto sve vezano za bookmark sferu kod FF je kameno doba? Bacanje par komada Separatora traje po sekundu-dvije dok ih baci. Taman da radis na 8 jezgri (probao) !

Sve vezano za bookmarke nakon bilo koje izmjene daje prokleto kasnjenje u odzivu, kao da se radi o refreshu neke MN baze podataka! Kao da je rekompajliran sa deset platformi dok nije dosao na PC

Najmizerniji Netscape prvaci verzije, doslovno lete kad se radi bilo sto vezano sa bookmarcima. FF je tu sampion u usvinjenosti, ali nisu ni ostali Browseri brilijantni kad se radi sa razgranatijim book arhivama. Seamonkey je najblizi Netscape-u po tome, pa u njemu od sada sve bookmarke priredjujem i onda vracam nazad u sve ostale. Jer to raditi u FF-u je ravno samoubojstvu.

8
Visage je offline   Reply With Quote