Ja bih ga, recimo, preporucio prijatelju koji to voli toplo i tiho - da nitko nezna.
Naime, imao sam doticni cooler i mada nije nista bolji od box-a po ucinku (naime, on i box jedini su mi hladili sobu ispod dvosobne temperature - a svi ostali ispod trosobne), bio je nadobudno tih. Na 7V, gotovo necujan. Cak mi je gotovo zao sto sam ga prodao u otkupnu stanicu oboj.nih (. - cenzura, objasnjenje: rasizam) metala.
Dakle: nemojte ga kupovati u ducanu, jer za iste pare ima boljih, no ako netko na forumu odluci na nagovor drugih forumasa prodati svoj cooler za male pare i kupiti drugi, a istovremeno trazite relativno tih cooler te vas ne brine sto je vruc momak, kupujte.
* - autor posta odrice se odgovornosti u slucaju masovnog odnosenja Thermaltake hladionicara u otkupne stanice oboj.nih metala, takodjer ne snosim odgovornost ukoliko netko naleti na glasan primjerak navednog hladionicara, te ukoliko se netko radi ovog posta nasao rasno ili spolno diskriminiran. Takodjer se odricem svih ostalih odgovornosti, mijenjam vjeru i dajem otkaz.