View Single Post
Staro 16.07.2008., 14:46   #14
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Pozz ekipa, ja imam isti problem i mislim da je riječ o nekakvom virusu, a ne o hardverskom problemu, ugl što se dogodilo, došao pred 2 dana frend sa hardom do mene da mu spasimo podatke....jer mu nemre bootat windowze i nemre na njega instalirat windowze. Dakle u biosu vidi hard al kad dodje na dmi pool data komp stane. To je ono što se s njegove strane dogadjalo. I tako mu ja htio spasiti podatke kad ono moji windowsi skuže hard al na njemu nema ništa zapisano i jedina opcija mi je bila da ga formatiram. Dakle ja sam mu ga formatirao. I tako prošlo 2 dana eto meni istog problema. Komp stane na verificiranju dmi pool data i dalje neide. Probao sve zivo oko biosa i nista. Ugl, ja sam imao dvoje windowza na dva različita harda a sada niti jedni windowzi nežele bootati, tak da mislim da je riječ o nekakvom virusu, e sad ja bi trebao pomoć ako iko zna šta treba raditi......ugl. ja mislim da je taj virus promjenio indexiranje na hardu i strgo MBR...??? I da podrazumijeva se da nezelim formatirati nitijedan hard.....