Citiraj:
Autor dh41400
Da, to je logicno ( za kvalitetan kontroler) jer ipak je on kljucni dio diskovlja, koji upravlja "radnom snagom".
Ramisljao sam o eventualnoj nabavci jedno 3Ware-ovog primjerka samo josh vazem potencijalnu potrebu i prednosti.
Sto se financija tice, drzim se one: koliko para toliko... a niti operativni dio mi nije nepoznanica 
|
Sto mislis koliko ljudi ima ovdje na grupi koji bi uopce primijetili drugi kontroler u masini?
A o cijenama necemo.
Citiraj:
Autor dh41400
Sto se proizvodjaca tice, oni su u danasnje vrijeme uglavnom "kontrolirani" od kombinacije marketinga, managementa i ekonomista (pa za iskrenost/tocnost navoda nema brige  )
|
Pa, neke stvari da, neke ne. Srecom vise ni veliki kupci ne biraju opremu prema tablicama, obicno zele vidjeti i stvar na djelu.
Citiraj:
Autor Codiac
iskreno ovo od wda mi je diglo tlak.... mislim onak kakve su to gluposti joj mi smo mislili na korisnike....
prelose da disk starije generacije koji imam ima manji rat i samim time je bolji za os nego ovaj novi jel...
inace
ovo nebi bilo lose ALI da naprave diskove za os do 200gb a ne da se danas izdaju novi diskovi ciji je minimalni kapacitet 250gb... (nebrojim raptore)
|
Jos me za male korisnike i nije toliko briga jer ce ih malo uopce takvo sto primijetiti, no za velike... Kad god je povlacenje malih diskova (nedavno 36GB) masovna je kupnja sa svih mogucih lagera.
EDIT BY MOD:
Iggy, molim te posjeti ovaj link i nauči kako se koristi multiquote.
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121