View Single Post
Staro 16.07.2008., 13:28   #18
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor BOGDO Pregled postova
prema ovom linku izgleda da je i mikulic na odlasku u standard
http://www.transfermarkt.de/de/verei...ebersicht.html

kaj je tom mamicu i ovak možemo jedva izbrojit stopere na prste jedne ruke
Bome fino je Dinamo zaradio u proteklih par godina Mogao se i malo više isprsit i uzet još nešto čak konkretnije tamo iz Chilea,Argentine ili Brazila...a ne cjenkat se oko 400 000 eura...ja bi se baš isprsio,ono,sigurno tamo ima neki wunderkid za 5 000 00 jevra koji bi rado u EU.

Al dobro,Morales je izgleda pravi majstor zanata,jedva čekam da vidim na šta to liči večeras.

P.S. Konačno (Suarez) napadač koji obečava,vjerujem da nije doveden "na slijepo",sve štima samo je napad banana...

Router @ => Nisam ja Rijeku otpisao,nemam srca,ja sam vatreni pripadnik stare garde Armade (osnivača,preko brata),pa tako i Rijeke...ali gledam realno,Ahmad i nije neki igrač,Anasu je potrebno kaljenje u Bosni da se profilira u pravog igrača...ostalo je sve za posložit u drugoligašku momčad.U klub se ne ulaže,kako ozbiljnim pristupom tako financijama...Ovo što je Hajduk napravio u prijelaznom roku govori da su u hrvatskoj nažalost samo 2 velika kluba,2 svetinje za koje ljudi žive...Dinamo i Hajduk,jedina 2 kluba koja zbog ugleda nikada neće dozvoliti biti prosječni.Cijelu HR nogometnu organizaciju treba okrenut naglavačke,napravit generalku....bilo bi dobro da dobijemo nekakvo prvenstvo veliko pa da izgradimo te stadione,sigurno bi i oni sami podigli naš nogomet na višu razinu...bilo bi više boljih sponzora,a tko zna,možda kojekakvih abramovića il emirata koji bi malo podebljali platežnu moć klubova...po meni to nije nemoguće jer je nogomet biznis a iz hrvatske u zadnje vrijeme sve više i više igrača odlaze za iznimno visoke iznose...talenata ima napretek,nogometna smo nacija...vjerujem da bi s tim stadionima podigli ugled HR nogometa i klubova do te mjere da bi pokucali na vrata eventualni ulagači.

P.S. Gledam sastav za Linfield =>

Citiraj:
"Iznio je i sastav koji će zaigrati sutra: Buljat, Etto, Drpić, Bišćan, Carlos, Vrdoljak, Chago, Mikić, Morales, Mandžukić, Balaban."
Buljat ??? Šta nije on u Hajduku?

http://www.nk-dinamo.hr/vijest/prikaz/983/default.aspx

I to još na golu!

I još jedna zanimljivost,prodano je čak 6 ulaznica do sinoć! BBB-a 200 - tinjak... Bude više BBB-a od iraca.

pa da neznaju utrpat 3 komada ekipi koja jedva složoi 3 dodavanja,strašno...loše igraju,al ajd,ajmo reć da "pripreme još traju"...samo da ne potraju predugo,jer ih nakon Domžala ne čeka "blagi" protivnik sigurno.

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 16.07.2008. u 22:37.
Thoroughbred B je offline