View Single Post
Staro 16.07.2008., 12:04   #721
hagal
Banned

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor SiaFu Pregled postova
@hagal @pigo1973
Uvijek me iznova zadivljuje kako ljudi rade problem oko "visoke" rezolucije za L220x-ovih 22". To je vrlo subjektivno i ovisi o navikama korisnika. Ako nekome paše TN-ac 1680x1050, čemu uopće gledati skupe monitore visokih reza?

Tako da ako netko brine zbog "velike" rezolucije, svakako preporučam provjeriti (čak se u dućanu ne dobije prava slika kad je negdje na stalaži) i nemojte se previše oslanjati na dojmove drugih.

Prijatelju, nitko ne radi nikakve probleme. Ako bolje pročitaš moj prvi post na ovu temu vidjeti ćeš da sam i napisao da je to moje mišljenje doneseno na temelju moga iskustva s dotičnim monitorom. Cijela poanta mog pisanja je i bila ta da ljudi ipak isprobaju Lenovo prije nego ga kupe, jer bi ih možda mogla smetati tako velika rezolucija tj. mala veličina piksela...
Ja znam da me na 24'' HP-u glava nije niti jednom zabolila, a radio sam na njemu i po 6 sati u komadu, dok kod Lenova to nije bio slučaj... Kolega Kristijan i ti imate drugačija iskustva od mene i Pige, što je skroz uredu... Ne vidim što je tu toliko zadivljujuće...
hagal je offline   Reply With Quote