najbolje bi bilo uzet 7600GT ili neku x1650 radeonku, jace se ne isplati uzimat jer i tak nece biti do kraja iskoristena...
sto se tice meme, a cuj mozes uzet jos gigu za treci slot pa da imas 2 gige, komp ce lakse radit...
e sad, ima jedan problem, a taj je srot napajanje... meni MS 400W nije niti mogao potegnuti 7600GT, bas sam isao isprobati iz znatizelje... znas sta se desilo? hard i prza se uopce nisu upalili, led-ice na ploci nisu svjetlile punim sjajem, a napajanje je pocelo skvicati, dobro da nije riknulo

slike ofkors nije bilo ^^
razmisli o investiciji u fortrona 350W PNF, on je to pogurnuo bez problema
@ thedream - asus A7N8X-E Deluxe, jel? nForce2 Ultra 400 AKA najbolji chipset za
socket A, i u ovoj asusovoj izvedbi jedna od najboljih socket A ploca, opremljenost odlicna (sondstorm 5.1 zvuk, SATA konektori, firewire, mogucnost ugradnje posebne WiFi kartice na poseban konektor, opticki izlaz za zvucnike...), jedino me OC-om bas nije bila odusevljavala, ali sam ju bio uspio nagurati na nekih 235-240MHz FSB-a... jedino je bila malo skrta sto se tice napona pa bas nisam bio mogao kuriti bartona i BH5 kak spada

a proc je pretpostavljam 2800+ barton, 512kb cache, 166MHz default FSB...