Citiraj:
Autor antrax
haha, od ona 2 lenova bi ja uzeo svakako jeftiniji, veci disk + win xp recovery dvd, zakon! graficka je onako, jaca od integrusa al to je jos uvjek nedovoljno, sto ne radi na jednom nece ni na drugom bas.
procesor je nesto losiji, starija generacija i to, ali na laptopu tom ionako nista 64 bitno neces ganjati nikad.
ako ti je lenovo ok, samo naprijed, al topla preporuka, nadoplati dodatno jamstvo
sto se vostra tice, ni njega kao ni a300 toshibe nisam vidio u zivo i ne mogu reci nista o tome, cine se dosta fancy i dopadljivo, ali samo sam slike vidio, nikoga da ih posjeduje, a nije mi se dalo do mikronisa otic zadnje vrijeme.
ali vranoga ih je nesto "dilao" po forumu, a on obicno ne prodaje kramu bas i imam prilicno visoko misljenje o njegovom ukusu za laptope, pa samim time pretpostavljam da je ok.
no kako god bilo, odaberi nekoliko modela, trk do nekog veceg ducana i obavezno ih dobro ispregledaj sve i uzmi onog koji ti se najvise svidi. Pogrijesit neces jer si u startu odabrao ono sto ti odgovara a ovo su onda stvari osobnih preferencija dalje
|
puno tnx
gledo sam danas vostra, čvrst je, fino napravljen, pravi biznis momak... jedino taj lid mi je malo...štajaznam, fkt svaki pa i najmanji trag ostaje na njemu, moraš ga svaki čas brisat =)
iz istog/sličnog razloga skačem i preko toshibe
-za garanciju bih svakako htio barem 2 godine... zato mi se ponuda onih HP-ova svidjela (3god gratis), a ovaj zadnji Asus ima 2 godine...
hvala na helpu još jednom...još ćemo se čut (pisat) ovdje, kad se sam sa sobom dogovorim
i de mi samo reci, koja od ovih par grafulja koje su tu u ovim gore linkovima je po tebi naj?
te kad se sve zbroji (i oduzme

), dal da uopće uzimam nešto neintegrirano, ili se zadržim na X3100, pa si produljit garanciju (kao npr. 6510b gratis garancija 3g - tu me zanima jel velika razlika između 15.4 i 14.1")? kao što rekoh, ne mislim vrtit crysis (ili sl.) već bacit koji puta PES (il nešto slično) i to je to...
+možda ovo odaje tajnu Asusove jeftinoće

: CHIPSET: SiS 671DX+968 - ne kužim se baš, al sam negdje pročito da se pljuvalo po sisi
good night
10Q pozz