a gle, za 6000kn ne mozes dobiti bas puno toga, meni laptop sluzi kao alat i nosim ga sa sobom puno pa mi je bitno kako je napravljen, kakvu tipkovnicu ima i slicno.
ram ti je bagatela danas pa se na to nemoj ni obazirat, nekih 200-250kn je 2gb modul.
sto se procesora tice, vjeruj vise od c2d 1.6ghz ti za svakodnevni rad uopce za nista ne treba, a trosi manje struje od jace brace, dok k od igara opet ne dode do izrazaja ako je neka slabija graficka unutra, a to su sve ove ovdje navedene, cak i najjaca od njih odnosno hd3650 koja isto tako nije u stanju crysis vrtit na visim detaljima
srednja klasa su 2600, 3650, 8600m gt, 8700m gt, 9500gs, 9600gs, 9600gt, sve ispod toga je niza klasa gledajuce s iz perspektive danasnjih igara. To su kartice u rangu s 8600gt na desktopu
iskreno nemam pojma koliko se ta toshiba grije, meni se laptop nije svidio zbog konstrukcije kucista i meni ne prihvatljive tipkovnice te refleksivnog ekrana, moje druzenje s njim je trajalo nekih sat vremena bez pokretanja igara, tako da zbilja nebi znao. + bio je s turionom x2 nekakvim, al manje bitno.
a konkretnu preporuku nekog laptopa nemam, jer kao sto rekoh, meni su prioriteti ipak malo drugaciji nego vecini na ovome forumu, al ako odlucis sta od ovoga svega zelis reci pa da se bacimo u potragu svi skupa malo vise
e da, vista bussines ima opciju downgradea na winxp, ne znam doduse kako proizvodaci laptopa stoje s tim, al vidim da hp-i bar ovi koje sam ja gledao (6510b, 6910b) imaju sluzbeno sve drivere na stranici.
edit:
malo (300kn) je skuplje, ali
ovo bi ispunjavalo vecinu tvojih zelja, a xp drivera ima
ovdje, jedino kakva je konstrukcija pojma nemam, nikad vidio doticnog

, al moralo bi izdrzat svo normalno nosakanje okolo bez imalo problema