Citiraj:
Autor antrax
ako hocete nekog za igranje onda je to nesto tipa ovoga, 8600m gs je smece, to je u biti 8500gt kartica koja nikako nije za igranje. 8600m gt, radeon 2600, 3650 su tu negdje, ovo sve ostalo je preslabo za bilo sta iola ozbiljnije
i ona gore lista je malo klimava, ono jesu kartice poredane po klasama koje predstavljaju, al s jednom prilicno vaznom stavkom, u trenutku kada su predstavljene, jer 7800m je sporija od 95/600m gs/t(koje je ista kartica samo s razlicitim clockovima) ako su uparene s ddr3 sto sve mogu biti
|
negdje sam pročito da se ova toshibica opasno grije
- recimo, ne trebam nikakvu životinju od kartice, već neku srednju klasu - ne mislim vrtit crysis na lapu
: zato me zanima, je li pametno ići dalje od integriranog za cijenu do 6 tisuća kuna?
želje (čestitke i pozdravi

):
- core 2 duo
procesor (min. 1.6ghz)
- 2gb
ram (ako je 1, još bi nadoplatio za 1)
- min. 160gb
HDD
- poželjno bez Viste - dakle freedos ili xp predinstaliran
-
prenošenje - srednje frekventno - dakle građa treba bit čvrsta (ne tražim Al-Mg materijale, ali ako ima, dobrodošli su

), ugodna i kvalitetna tipkovnica (i touchpad)
- autonomija
baterije - srednje do iznad srednjeg, dakle da ne traje sat vremena

- da se ne
grije pretjerano
-
grafička kartica - e sad tu imam dileme - neke vrhunske nema smisla za te novce tražit, a uzmem li neku iz srednje(niže) kategorije (npr Go 7300), performanse su naravno bolje nego kod integriranih X3100 i sl., no tu mi dolazi u pitanje potrošnja baterije; tako da ću se najvjerojatnije zadržati kod integriranih
pomoć, hvala