View Single Post
Staro 15.07.2008., 22:31   #8
daxxx88
Premium

daxxx88's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor antrax Pregled postova
ako hocete nekog za igranje onda je to nesto tipa ovoga, 8600m gs je smece, to je u biti 8500gt kartica koja nikako nije za igranje. 8600m gt, radeon 2600, 3650 su tu negdje, ovo sve ostalo je preslabo za bilo sta iola ozbiljnije

i ona gore lista je malo klimava, ono jesu kartice poredane po klasama koje predstavljaju, al s jednom prilicno vaznom stavkom, u trenutku kada su predstavljene, jer 7800m je sporija od 95/600m gs/t(koje je ista kartica samo s razlicitim clockovima) ako su uparene s ddr3 sto sve mogu biti
negdje sam pročito da se ova toshibica opasno grije

- recimo, ne trebam nikakvu životinju od kartice, već neku srednju klasu - ne mislim vrtit crysis na lapu

: zato me zanima, je li pametno ići dalje od integriranog za cijenu do 6 tisuća kuna?

želje (čestitke i pozdravi ):
- core 2 duo procesor (min. 1.6ghz)
- 2gb ram (ako je 1, još bi nadoplatio za 1)
- min. 160gb HDD
- poželjno bez Viste - dakle freedos ili xp predinstaliran
- prenošenje - srednje frekventno - dakle građa treba bit čvrsta (ne tražim Al-Mg materijale, ali ako ima, dobrodošli su ), ugodna i kvalitetna tipkovnica (i touchpad)
- autonomija baterije - srednje do iznad srednjeg, dakle da ne traje sat vremena
- da se ne grije pretjerano
- grafička kartica - e sad tu imam dileme - neke vrhunske nema smisla za te novce tražit, a uzmem li neku iz srednje(niže) kategorije (npr Go 7300), performanse su naravno bolje nego kod integriranih X3100 i sl., no tu mi dolazi u pitanje potrošnja baterije; tako da ću se najvjerojatnije zadržati kod integriranih

pomoć, hvala

What man is a man that doesn't make the world better

Zadnje izmijenjeno od: daxxx88. 15.07.2008. u 23:34.
daxxx88 je offline   Reply With Quote