Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 15.07.2008., 00:52   #1065
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor sasuke_the_king Pregled postova
neznam, ali me čudi. iako sa cijenom od 3700 kn ne bi trebala bit tek neka srednja žalost.
a pojačalo sa phono ulazom (tj sa preampom) nisam dugo vidio, doma za to koristimo gram amp 2 , neznam proizvođača, mislim neka firma iz malezije.
ma samo da malo ušparam pa ću si kupit neki nad, čak i onaj entry level za 1700 kn je ok. nisam zahtjevan po pitanju kvalitete zvuka, samo po snazi, a ako ova 3020 može lijepo zdrmat kuću, moći će i bilo koji noviji nad.
Ne gledaj. taj CA _MORA_ biti jaci od tog entry lvl jeftilen nada. MORA.

Tvoje pojacalo je defektno. Nesto nestima sa njim. Sva ta stereo pojacala su tu negdje po snazi. Sve to ima i vise nego dovoljno snage za tjerat itekako velke zvucnike i te kako glasno. To sto neki audiofilčić napise na audiofilovom forumu da taj CA ili neki jaci NAD nemaju snage za velke prostore su znas sta? Audiofilska izdrkavanja ljudi u 40ima sa viskom financija. Razlike ima i to u kvaliteti zvuka, a mnogo ces vecu razliku cuti ako lovu ulupas u kutije nego u pojacalo. tak da. Nisu to risiveri da moras davat basnoslovne novce da bi sviralo kak treba. Nema tu neke masne razlike u snazi izmedju stereo pioneera od 2x40 nazivne za 130€ i 2x60w nekog besnog nada za 350€. Ima al ne neke ogromne tipa rusi zid i malo trese prozore. Uostalom to i nije namjenjeno za ozvucenje koje ce ti bubrege pomicat. Ako to zelis kupi si mccrypt pojacalo u conradu 2x460w za 150€ i dva komada disko zvucnika za 200€. Sa tim mozes kucu preselit od buke. Al sa tim sve ovo sto mi pricamo i zagovaramo pada u vodu.

Ono sto ti zelim reci je skraceno. Ta oba dva pojacalo mogu tjerat i MORAJU te tvoje kutije. pogotovo ako jedno radi, mora i drugo. Dakle nesto ti sa tvojim primjerkom pojacala nije u redu.
Fleks je offline   Reply With Quote