Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 15.07.2008., 00:29   #1063
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor Ph03n1x Pregled postova
Ma jeftinija nadova pojačala u svom cjenovnom rangu jedu sve. Gotovo da i nemaju konkurenciju
da al za 2000kn dobis pojacalo koje je gadno u tri coska, nema nesto previse snage (vjeruj mi - nema) i ono najsramotnije nema phono ulaz. Neko je reko, ja se cak i slozio da nad svira dve klase bolje, mozda. Samo neznam tocno u usporedbi sa cime. Mozda po deklariranoj snazi, al cijenom, zapravo i ne. Makar i dalje je nad nad. No necemo sad u filozofije. Nesto me puklo da ovo napisem, makar nemora biti da sam u pravu, al me tolko iritira sto pojacalo za 2000kn ima relativno malu snagu, nema phono ulazi i ima seksipila isto kolko i Mirjana Hrga. Svi ga dizem tolko u nebu, al stvarno, dal je stvarno, tolko dobro ?

Kod sasukea nesto nestima. CA je imao nekih problema sa odredjenim serijama. Sad neznam vise sa kojim, al sjecam se da je nedavno ekipa imala takvih problema da su ih valjda htjeli javno spaljivat. Moram to izguglat, evo nesto na prvu ruku. Znam da je bilo vezano oko tog clipinga i snage...

http://www.fixya.com/support/p37373-...640a_amplifier

Sto posto nesto nestima sa pojacalom. Taj CA je srednja zalost. nista posebno dobro, nista posebno lose, al snage bi trebao imat vise od nada u svakom slucaju. A kolko i znam ljudi su vise manje zadovolji sa njima...
Fleks je offline   Reply With Quote